BÆREDYGTIG WEEKEND: Nordhavn viser sig frem

konditag lueders crossfitI den kommende weekend 25. - 26. maj i Nordhavn bliver en manifestation af bydelsens bæredygtighed, med to dages aktiviteter. Blandt meget ander kan man opleve førerløse busser, bynaturvandringer, sushi kokkeskole, altankasse kursus, crossfit træning, debatter, økologisk mad og meget mere.

Læs videre

Havnen søger nye ideer

vinterbadere 1010492By & Havn har indført en ansøgningspulje til havneaktiviteter, og alle inviteres nu til at komme med deres ideer til anvendelse af havnerummet.

Læs videre

Adventure Tower får afslag på lokalplan

hca tower 4Bygherren bag H. C. Andersen Adventure Tower har i dag fået afslag fra Miljø- og Teknikudvalget på en anmodning om at få en lokalplan for det 280 meter høje tårn i Nordhavn. Udvalget mener at projektet vil give en 'perlerække' af problemer. Et flertal af politikere mener heller ikke, at de kan stole på den indgåede aftale mellem By & Havn og bygherren om at huset først ibrugtages når Nordhavnstunnellen står færdig.

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN