Gudietur i din egen bydel

konditag lueders crossfitNordhavn er et interessant udflugtsmål for mange i Danmark og udlandet. Ofte ser man turister i arrangerede guideture gå igennem kvarteret.

Måske ville det være interessant at komme med på guidetur i den bydel, man selv bor i?

En af turene er arrangeret af Slow Tours Copenhagen, som kalder turen "FRA FRIHAVN TIL BÆREDYGTIG BYDEL – BYVANDRING TIL NORDHAVN". Turen beskrives videre:  "Tag med på en byvandring til et af Nordeuropas største byudviklingsprojekter, 2150 Nordhavn, Københavns nyeste kvarter. Københavns gamle frihavn og industrihavn er under forvandling til en bæredygtig og energibevidst bydel, 2150 Nordhavn. Nordhavn er en del af den bæredygtige udvikling, som skal føre København mod det ambitiøse mål at blive verdens første CO2-neutrale by i 2025."

Turen starter ved Østerport og fører igennem Søndre Frihavn til amerikakaj, hvor damperne til New York afgik fra 1890’erne. Men så går turen også videre til Nordhavn, hvor deltagerne skal se "kreative, arkitektoniske løsninger, der har fået nyt og gammelt til at smelte sammen i en ny og bæredygtig helhed." Man kigger på Silo og Portland Towers og kommer op på Konditaget Lüders, ingen turen slutter efter 2,5 timer og fire kilometer.

www.slowtourscopenhagen.dk/guidede-ture-og-byvandringer-i-koebenhavn/fra-frihavn-til-baeredygtig-bydel-byvandring-til-nordhavn/

  • For meget plathed i mega-hit

    squid game netflixNetflix mest sete serie nogensinde spiller på blod og en intens dødskamp mellem fattige mennesker i et sygt overlevelsesspil, der desværre bliver alt for plat.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK