Nu kommer burgerne

  • Redaktionen
  • Business

julie nielsen buvette frydoggammen 8863Julie Nielsen glæder sig til at åbne Fryd & Gammen under Big Bio. Det sker 18. november med burgere, morgenmad og et sødt tilbud.

Det er langt fra fremmede, der kommer til byen på onsdag 18. november, hvor Fryd og Gammen åbner. Det er nemlig folkene bag Buvette, som har fået deres anden restaurant i 2150. Konceptet bliver dog et helt andet, forklarer Julie Nielsen, som er daglig leder på Buvette og også bliver det på Fryd & Gammen.

”Om morgenen serverer vi klassiske morgenmadsretter og nyfortolkninger som for eksempel bowls med chia, vafler og surdejsbrød. Det bliver lidt i retning af nyt nordisk. Til frokost og aften har vi gourmetburgere, tavleretter og salater,” forklarer Julie Nielsen.

Det hele bliver lavet på nøje udvalgte råvarer, og stort set alt er hjemmelavet. Der vil også være halloumiburgere, veganske burgere, kyllinge- og okseburgere på menuen.

En god blanding
Julie kommer oprindeligt fra et tjenerjob på Hotel Admiral, men har siden Buvettes åbning været med på Göteborg Plads, og det har ikke skræmt hende og ejerkredsen, at det har været en rolig start. 

fryd og gammen 3”NREP har været gode til at mixe restauranterne. Det ville jo være kedeligt, hvis der i forvejen lå tre burgerrestauranter herude, men der er ikke andre herude.”

Hun ser da også kun konkurrencen som en fordel.

”Det gør faktisk bydelen mere attraktiv, at vi er så mange herude. Folk skal nok finde os, for især de lokale er gode til at gå ud og spise,” siger hun. 

Det kommer de forhåbentligt også til allerede de to første åbningsdage, 18. og 19. november. Her er der nemlig gratis overraskelsesdessert til alle, der bestiller bord på Fryd & Gammen. Det hænger smukt sammen med, at Big Bio i de dage har premiere på den nye danske storfilm, 'Retfærdighedens ryttere', og både restaurant og biograf håber på en synergi, så gæsterne kombinerer film med burger. 

”I det hele taget håber vi, at vi kommer til at samarbejde meget med biografen om for eksempel børnefødselsdage, og vi håber, de lokale vil bruge os til selskaber,” siger Julie Nielsen og kigger rundt på de i alt 460 kvadratmeter, som Fryd & Gammen fylder. 

”Vi kan have 200 gæster og kan for eksempel lave buffet. Det er noget, vi ved, der har manglet i Nordhavn,” forklarer hun. 

fryd og gammen 4Foreløbig kommer Fryd & Gammen til at have åbent på hverdage fra 8 til 22 og i weekenden fra klokken 9, og første dag er 18. november. Børn er velkomne, og priserne er også familievenlige. En burger med fritter og dip koster omkring 135 kroner.

Vinteren er hård ved Nordhavns restauranter

ZÉN opens today - Sanchez Cantina next week  

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK