Her er så stille nu - men lige pludselig er det sommer igen!

lena holm jensen lindskog 18hNovembersolen stråler, og vi går ture ved Nordhavn, på Islands Brygge, Kalvebod Brygge, Krøyers Plads og andre dejlige steder ved havnefronten i København. Her er stille: Ingen hyggelige unge badegæster eller glade familier, der bader og soler sig, men heller ingen skrald, larmende Soundbokse eller råb og skrig natten igennem. Ingen, der tisser op ad døren til opgangen, hopper i vandet fra private både eller sælger hash på træbryggen.

Læs videre

  • Oprettet den .

Fartkontrol på Kalkbrænderihavnsgade

ove dahl kristensenDet er supergodt at Nordhavn Avis interesserer sig for trafiksikkerheden, f.eks. i Sundkrogsgadekrydset. Jeg savner imidlertid at der bliver gjort noget ved hastigheden på Kalkbrænderihavnsgade.

Læs videre

  • Oprettet den .

Nej tak til flere anlæg i vandet

kenneth darreDer er brug for et indspark i fremlægningen af kajakklubbens byggeplaner, som har været omtalt i flere af de lokale medier. Ønsket er at udvide det nuværende flydende aktivitets-hus med et areal, der svarer til en badmintonbane (9x12 m).

Læs videre

  • Oprettet den .

NYHEDSBREV

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN