Langsommere ambulancer i København!

niels e bjerrumDet var med stor bekymring, at jeg i sidste måned kunne læse to artikler på Beredskabsinfo.dk som fortæller at Region Hovedstaden har de langsomste ambulancer, og at responstiden på udrykningerne i København var mere end fordoblet efter akutberedskabet i Region Hovedstaden overtog ansvaret for ambulancedriften.

Læs videre

STOP UDVIDELSEN AF KØBENHAVNS LUFTHAVN

rasmus steenbergerDer er fremlagt store planer for udvidelsen af Københavns Lufthavn, som vil øge flytrafikken markant.Det er jeg imod, fordi det giver mere forurening og CO2-udledning.

Læs videre

Brugerbetaling aflyst

gorm gunnarsenKøbenhavns havde indtil 25. april en plan om at opkræve 800 kroner om ugen fra alle borgere indlagt på kommunale rehabiliteringscentre med start i 2020. Den plan er nu forpurret.

Læs videre

Renere lunger i Nordhavn

cecilia lonning skovgaardMed landstrøm til krydstogtskibene, der besøger København, kan vi spare københavnerne – og særligt beboere i Nordhavn, som er særligt udsatte for skibenes rygende skorstene – for megen luftforurening.

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN