Adgangsforhold til Nordhavn 

poul gudbergJeg har skrevet om dette tidligere, men denne gang med en anden vinkel. Tilværelsen for de nuværende beboere i Nordhavn er næsten uudholdelig rent trafikmæssigt.

Læs videre

Nordhavn – Brug din stemme!

claus nicolai ellehuus v22150 Nordhavn kan for første gang stemme til valget til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Hovedstaden fra 20. januar til 7. februar 2020. TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, som hvert år uddeler 650 millioner kroner til tryghedsskabende initiativer.

Læs videre

Støjkilder

morten riise knudsen 300x222 jpg 1069Vi har fra vandsiden vænnet os til, at mange af de lyde, der kommer, herunder fra Oslo-båden, fra By & Havns rengøringskøretøjer og fra hvinende studenter i slutningen af juni, hører til den positive del af lydtapetet, når man bor på Sandkaj. Men der er også en anden dimension, og det er den dimension, der drejer sig om støjkilder fra gården. Se det er noget helt andet!

Læs videre

Pensionistkortet er i fare

KirstenNissenKøbenhavns Ældreråd er bekymret over de planlagte ændringer for pensionistkortet - københavnerne vil blive hårdt ramt.

Læs videre

Havnebus til Göteborg Plads

poul gudbergJeg sidder lige og læser i By og Havns informationer, om at man i år 2050 regner med, at Nordhavn med indvindingerne skal huse 40.000 nye beboere og lige så mange på nye arbejdspladser!

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN