Da Københavns klimapolitik kørte af sporet

andreas petersen verdens skove 2020København fyrede det sidste kul af før påske, stod der i sidste udgave af Nordhavn Avis. Umiddelbart lyder det som et tiltrængt glædesbudskab og en sand solstrålehistorie her i disse dystre corona-tider. Hvad kommer så i stedet for kullene?

Læs videre

Udligning kan koste 1.000 kr om måneden

helle bonnesen 20171207En københavnsk familie med to børn kommer til at betale næsten 1.000 kr pr måned til udligning.

Læs videre

Det skal være lettere at bade i havnen til sommer

mette annelie rasmussen 2019Når solen skinner, vil vi alle gerne ud af lejlighederne. Have noget frisk luft og gerne en dukkert. Mange københavnere har aflyst turen sydpå i sommerferien på grund af Covid 19-krisen og kommer i stedet til at være i København over sommeren.

Læs videre

100% pause til de nationale test i København

niko grunfeldFremover skal det ikke være et krav, at folkeskolerne gennemfører nationale test af eleverne I København. Testene giver nemlig ikke et retvisende billede af elevernes reelle faglige kompetencer. De nationale test skal sættes i bero og jeg ser helst de droppes i fremtiden.

Læs videre

Plads til alle mand i skoler og daginstitutioner

jens kristian luetken 2019Nu skal samfundet i gang igen. Derfor er der brug for at alle, som har behov for pasning kan få deres børn passet. Samtidig skal børnene tilbage i skolen og målet må være at undervisningen snart bliver så normal som mulig. 

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN