Angående vikarpræstens udtalelser 

olavur eysturdalI en artikel i Nordhavnavisen forleden, den 4. September, udtaler den midlertidigt konstituerede sognepræst Lars Obel sig om de mange problemer i Hans Egedes Kirke på Østerbro. Der er et par ting i udtalelserne, der bør kommenteres.

Læs videre

SF og havnetunnellen

finn rudaizkyDa Folketinget behandlede etableringen af en havnetunnel i København, stemte SF  imod.  Af miljømæssige årsager, som SF udtrykte det.
Da Københavns Borgerrepræsentation behandlede etableringen af en havnetunnel i København, stemte SF  for.

Læs videre

Lynetteholm løser tre af Københavns største udfordringer

christopher roehl andersen 2020København er mange gange i historien blevet udvidet ud i havet med nye, kunstige øer, når pladsen er blevet for trang. Ideen om at anlægge den nye ø Lynetteholm kommer derfor i en naturlig forlængelse af Københavns historie. Nu er tiden igen inde til, at byen skal udvikles og rustes til de fremtidige behov. 

Læs videre

Mere personale til rengøring

gorm gunnarsenI onsdags 2. september 2020 vedtog en forligskreds på Rådhuset bestående af Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre, Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti budgetaftalen for København i 2021. 

Læs videre

Luk naturen ind i byen

astrid aller 2017Insekter, smådyr og fugle har trange kår i vores by. Nu sætter vi gang i at lave bedre levesteder for dem - og samtidig gør vi byen bedre for mennesker.

Læs videre

Vores børn skal kunne komme sikkert i skole

Onsdag 2. september faldt de sidste prikker på plads i budgetaftalen for Københavns Kommune 2021, hvor der blandt andet er afsat næsten 75 mio. kr. til at gøre byens skoleveje og cykelstier mere trygge, så vores børn og unge kan komme sikkert i skole.

Læs videre

NYHEDSBREV

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN