• Ove Dahl Kristensen, Helsinkigade
  • Debat

Fartkontrol på Kalkbrænderihavnsgade

ove dahl kristensenDet er supergodt at Nordhavn Avis interesserer sig for trafiksikkerheden, f.eks. i Sundkrogsgadekrydset. Jeg savner imidlertid at der bliver gjort noget ved hastigheden på Kalkbrænderihavnsgade.

 

 

Hastighederne er urimelige, og derfor bliver trafikkrydset også farligere for andre trafikanter. Især når der køres over for rødt lys. Om aftenen og i weekender køres der meget ofte bilræs på gaden.

Der burde være døgnovervågning på hastighederne på kalkbrænderihavnsgade. Men der er noget galt i politiets prioriteringer. For godt to år siden skrev jeg til politiet og teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, og gjorde opmærksom på problemet med alt for høje hastigheder. Jeg foreslog også, at hastigheden blev sat ned fra 60 km/t til 50 km/t, af hensyn til trafikstøjen. Men det ville ingen af parterne høre tale om.

Politiet lovede at holde øje med hastighederne, men der har så vidt jeg ved ikke været foretaget hastighedskontrol.

I stedet bruger politiet nu kræfterne i Nordhavnstunnelen, hvor det er nemt at pågribe bilister i at køre for hurtigt. De kommer jo lige fra Lyngbymotorvejen og kører på en vej uden cykler eller gående.

Det ville være rart, hvis politiet lavede fartkontrol de steder,  hvor trafikken udgør en fare for andre trafikanter, for eksempel på kalbrænderihavnsgade.

Københavns Kommune: Farligt kryds er godt nok

Lokaludvalget: Krydset er stadig et stort problem

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

MERE DEBAT:

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK