De københavnske familier betaler

  • Jakob Næsager (K)
  • Debat

jakob naesagerNu betaler en københavnsk børnefamilie 1.000 kr om måneden i udligning til andre kommuner. Det er helt vildt.

 

 

Vi konservative synes, at det i forvejen er alt for dyrt at bo i København. Vi har derfor stemt imod den nye udligningsaftale, hvor København fra den 1. Januar i år skal betale 2,2 mia kr om året til andre kommuner.

Det er bl.a. Socialdemokratiet og Venstre, der har besluttet den nye udligning, og dermed de højere udgifter for københavnerne. Efter kommunalreformen burde ale kommune have en størrelse, hvor endnu flere var økonomisk bæredygtige og kunne klare sig selv.

Lønningerne i København ligger på landsgennemsnittet, men huspriser og husleje ligger betydeligt højere i København end i mange provinskommuner. Derfor er det ikke rimeligt, at en københavnsk familie nu skal betale 1.000 kr om måneden i udligning.

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

MERE DEBAT:

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK