Enter Art Fair skyder fabrikken i gang som kulturmekka

tunnelfabrik enter art fair 2Omkring 60 danske og internationale kunstgallerier skal fylde Tunnelfabrikken med kunst til august. Enter Art Fair er rykket til Nordhavn fordi det er Københavns upcoming bydel, og fordi Tunnelfabrikken kan gøre den store messe coronasikker. 

Troldemageren

thomas dambo 2 varmingEn forvirret trold er vågnet op til dåd i Nordhavn. Det er kunstneren Thomas Dambo, der har været på spil for at give folk en oplevelse på et ukendt sted. Nordhavn Avis har mødt ham på en ny og hemmelig location i København.

30 kunstnerværksteder ved Tunnelfabrikken

tunnelfabrikken aerial view moldDer mangler værksteder for nyuddannede kunstnere, der endnu ikke er etablerede navne på kunstscenen. Det gør en af Danmarks mest anerkendte kunstnere, Bjørn Nørgaard og virksomhederne bag Tunnelfabrikken nu noget ved.

Gademaleri er blevet fornyet

spang olsen maleri nordhavn stationPorten til Nordhavn – Ib Spang Olsens gademaleri i Østbanegade – er langt om længe blevet renoveret. Nu kan det holde til graffiti.

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN