De andres liv

nabo udsigt else togo 8888En personlig klumme om trygheden ved at se og blive set i det tæt bebyggede Nordhavn.

Læs videre

”De skal jo have noget at spise, truckerne”

truckerbussen9Kaffebaren Havnelyst i Nordhavn har fået ”akut gennemtræk”, og er ved at blive revet ned. Men Thomas Helgesen fortsætter med at dele håndmadder ud i Nordhavn – nu fra en foodtruck med havudsigt.

Læs videre

LIDT OM VAND

morten riise knudsen 300x222 jpg 1069Klumme af Morten Riise-Knudsen, Sandkaj: Når man bor i Nordhavn og kigger ud på Nordhavnsbassinet mellem Marmormolen og Sandkaj, er det tydeligt at vand ikke bare er vand. Vandet lever sit eget liv og afspejler årstider og vejr.

Læs videre

"Jeg øjnede chancen for at blive hjemmegående"

cana buttenschoen 2Rundt omkring i Danmark sidder 45.000 mennesker og følger med i, hvad Cana fra Nordhavn laver. Møde miss Danmark, jordemoder, blogger, mor, eks-kone, kendis, kæreste og forfatter Cana Buttenschøn, som er hjemmegående i en alt for dyr lejlighed i en alt for dejlig bydel.

Læs videre

Spanske fristelser på hjørnet

spanske fristelser 2Hjørnet Sandkaj 19 har haft en omtumlet tilværelse, men nu bliver det lækkert. To restauratører har indtaget lokalet med alt godt fra Spanien.

Læs videre

Øen med træet bliver til en park, som kan sejle

chp oe islandsNordhavn har flere gange haft glæde af den lille ø med et træ på. Blandt andet til årets juletræ. Til næste år bliver øen udvidet med tre nye øer, som tilsammen skal udgøre den flydende park Copenhagen Islands. Parken skal kunne sejles rundt til events i hele havnen

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN