Åbent hus i KVIK

roklubben kvik B

Roforeningen KVIK, som hører under Nordhavn IF, holder åbent hus 8. september. Målet er at få mange flere børn og unge til at melde sig ind i klubben.

Derfor kan man denne dag komme forbi mellem 10 og 14 og se træningsfaciliteterne, tale med ungdomslederne og prøve at få en rotur i havnen. Det er i KVIKs lokaler på Strandvænget 53, og der vil også være et stykke kage til de fremmødte, lover arrangørerne. Målgruppen er de 12- til 18-årige, for man skal gerne så tidligt i gang som muligt, hvis man skal blive en dygtig roer, men det er dog vigtigt, at man kan svømme 400 meter. Man får dog også andet end det med sig, når man melder sig ind i KVIK.
”Vi har stort fokus på venskaber såvel som de sportslige færdigheder, ligesom vi har fokus på at undgå sportsskader,” siger Oliver Kviat Antonsen, som er ungdomsleder i klubben.
I klubben roer man hele sommeren – i al slags vejr – og får en masse nye venner i bådene. Om vinteren er der rig mulighed for at træne i klubbens eget fitnesscenter, ligesom der ofte arrangeres fester, fællesspisning og spilles bordfodbold. MAV

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN