20 boliger reserveret på Redmolen

redmolen vandside nordoe mariehamngadePensionsselskabet PFA's egne kunder blev som de første tilbudt at købe boligerne i Nordø-projektet på Redmolen. 20 købere har reserveret bolig. I dag starter salget for alle øvrige interesserede.

Læs videre

Mikkel Mink en død. Var det ham, som åd svanernes æg?

 mink naturstyrelsenTirsdag i denne uge gik minken på Sandkaj i en fælde, og blev aflivet. En lokal jæger og nordhavnsbeboer tog sig af opgaven.  For myndighederne tager sig ikke af vilde mink, selv om det er en invasiv art, som trives især i havneområder.

Læs videre

Nabomøde kom vidt omkring

sundmolen pakhuse nabomoede sep 2020NABOMØDE: 25.-27. september holdt By & Havn digitalt nabomøde for Nordhavn. Med videooplæg og online Q&A via facebook forsøgte By & Havn at komme ud til så mange som muligt med information om især tre emner: Blå og grønne byrum, status på byggerier samt visioner for pakhusene på Sundmolen. Status var at 83 deltog i mødet, men debatten og spørgsmålene kom vidt omkring.   

Læs videre

Nordhavns elbilejere skal lære roaming og Spirii at kende

tesla3 charging 3By & Havn sætter sine egne ladestandere til elbilisterne op i p-huse og på p-pladser. Standerne skal drives af den nye operatør på markedet, Spirii, som tilbyder en åben løsning, hvor andre operatører er velkomne. De vil bare ikke være med. 

Læs videre

NYHEDSBREV

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN