Lola åbner popup-restaurant i Nordhavn

lola restaurant audo personelTorsdag aften 28. maj var der premiere på Lola i Nordhavn.

Det er et helt verdenskøkken, der er åbnet i Nordhavn som popup-restaurant. Restaurant Lola, som til dagligt holder til på Christianshavn, har fået en søsterrestaurant i The Audo i Århusgade, hvor den skal ligge sommeren over. 

"Vi ville faktisk gerne have lavet en permanent restaurant i The Audo, men så kom Corona, og så røg den mulighed. I stedet bliver det en popup-restaurant sommeren over, og så må vi se, om det bliver til en permanent restaurant senere hen," siger Lars Bjerregaard fra Lola. 

Det er kun torsdage, fredage og lørdage, gæsterne kan få glæde af Lola. 

Til gengæld er der kulinariske indslag fra hele verden. Lola er nemlig en form for kollektiv, og alle kokkene får lov at sætte deres eget præg på menuen, og det kan være i både thailandsk, indisk eller sydamerikansk retning. 

I front i Nordhavn bliver det de to kokke Rune Toft og Mette Strarup, som begge er partnere i Lola i forvejen 

Socialgastronomisk
Restaurant Lola er en såkaldt socialgastronomisk virksomhed. Det betyder, at medarbejderne arbejder det, de kan, men ingen er for eksempel tvunget til at arbejde 80 timer om ugen, som man ser i andre dele af branchen. 

lola restaurant audo image2Desuden skal medarbejderne skrive under på, at de hverken er racistiske eller sexistiske i deres omgang med kollegerne, ligesom mennesker på kanten af arbejdsmarkedet som for eksempel tidligere indsatte har mulighed for at få job på Lola. 

Pop-up Lola i Audo. Århusgade 130. Åbent torsdag til lørdag fra kl 17.30 august måned ud. Kig forbi eller book bord på lola.dinesuperb.com. 
The Audo Café har åbent hver dag fra kl 7.30 - 17.00.

Ikke bare en sushirestaurant

Vinteren er hård ved Nordhavns restauranter

Pokebar åbner på Göteborg Plads

Nyt verdenskøkken hos Kini Kini

  • Oprettet den .

NYHEDSBREV

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN