MÅNEDENS NORDHAVNER

silhouetter27Kender du det der menneske, som gør noget helt særligt for 2150 Nordhavn? En som altid melder sig frivilligt til at gøre noget for andre, eller som altid smiler til dig i badehuset? 
Nu kan du nominere hvem du synes, der skal være Månedens Nordhavner, og herefter vil en komité vælge hvem det bliver.

"Vi vil gerne hylde dem, der gør noget. Månedens Nordhavner er den, der gør en positiv forskel for lokalsamfundet for eksempel til højtiderne," siger nordhavner og initiativtager Cana Buttenschøn.

"Jeg tænker på dem, der arrangerer fastelavn, laver affaldsindsamlinger eller er aktive i vinterbadeforeningen. Der er så mange, der gør noget godt og skaber god stemning". 

Nordhavn Avis lægger naturligvis gerne spalter til det initiativ, og vi er i den heldige situation, at Original Coffee på Gøteborg Plads også støtter de gode lokale kræfter. 

Derfor vil de gerne give Månedens Nordhavner et gavekort på to kopper kaffe. 

Desuden vil Månedens Nordhavner også få et flot diplom som tak for sin måde at være på.

Hvis du har en idé til Månedens Nordhavner, så send den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

  • Oprettet den .

NYHEDSBREV

 



   NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN