Reparationsværkstedet er genåbnet

  • Marie Varming
  • Nordhavn

peter broendum johansson naergenbrug 3893Det var en stor glæde for genbrugsvejleder Peter Brøndum Johansson at kunne genåbne det lille reparationsværksted i Nordhavn sidste onsdag. 

I anledningen af åbningen var der cykelreparationsworkshop, hvor de otte fremmødte kunne blive undervist i at reparere deres egne cykler.

Meningen med værkstedet er nemlig, at faciliteterne bliver stillet til rådighed, men at man selv skal i gang med værktøjet. 

"For jeg er ikke håndværker, men derimod kontoruddannet," siger daglig leder, Peter Brøndum Johansson, med et smil. Det er ham, man kan møde de tre åbningsdage hver uge, men han åbner blot døren til værkstedet – han reparerer ikke din stavblender for dig!

Værkstedet er åbent, når genbrugsstationen er bemandet, og det er den onsdag og fredag eftermiddag samt søndag fra 10 til 16, hvor Peter både er klar til at åbne døren til værkstedet, vejlede om genbrug og affald og endda byde på en kop kaffe.

"Jo, jeg har altid en kop kaffe klar til dem, der gerne vil have det," siger han og tilføjer:

"Det her er et fantastisk arbejde, for jeg ser hele tiden glade mennesker. Denne her genbrugsstation er godt besøgt," siger han og peger ned på en klik-tæller i hånden, som denne regnfulde fredag står på 82 besøgende.

"Der kan godt være 190-150 besøgende på en dag, og de kommer alle steder fra. Mange af dem genkender jeg fra genbrugsstationen i Tingbjerg, hvor jeg også er," siger Peter. 

Der er igen cykelworkshops på nærgenbrugsstationen 4. oktober, 21. oktober og 1. november.

Nyt værksted klar til at blive indtaget

DEBAT:

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK