20 boliger reserveret på Redmolen

redmolen vandside nordoe mariehamngadePensionsselskabet PFA's egne kunder blev som de første tilbudt at købe boligerne i Nordø-projektet på Redmolen. 20 købere har reserveret bolig. I dag starter salget for alle øvrige interesserede.

PFA's projekt Nordø på Redmolen vil få 115 private boliger, 300 hotelværelser og 2 kontorejendomme, og salget skydes nu i gang.

”Som en del af vores kundeløfte har vi nu gennemført en præsalgsrunde bl.a. for vores kunder, og det er gået over al forventning. Vi har oplevet meget stor interesse, og mere end 20 lejligheder er nu allerede reserveret, inden salget for alvor er gået i gang. Det er alt fra toværelseslejligheder fra 70 m2 til de store femværelseslejligheder på 200 m2, som kunderne er interesseret i. Det bekræfter os i, at det er det rigtige mix af boliger, vi har satset på,” siger Mikael Fogemann, Head of Nordic Real Estate hos PFA.

De 115 lejligheder på Redmolen kommer til at ligge sydvendte ud mod Nordbassinet bliver fordelt på to bæredygtige boligejendomme, Nordøkaréen og Nordøhuset, tegnet af Henning Larsen Architects. De bygges i 5-6 etagers højde og de øverste boliger vil have private tagterrasser. Adressen er Mariehamngade (Se foto).

redmolen nordoe visual okt 2020Salget af lejlighederne åbner officielt i dag 19. oktober på www.nordoe.dk. 23. november åbner Nordø sit eget showroom i Århusgade 138A, hvor man kan se prøveopstillinger af køkkener fra de forskellige designlinjer og prøver på armaturer, gulve og fliser. Kun frem til oktober 2021 kan man foretage individuelle tilkøb til boligerne.

Redmolen står færdigbygget i sommeren 2023.

"Det hedder da Redmolen?"

Redmolen klar til næste fase: Pæleramning

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK