Politiet rykker ud med fartkontrol

politi faerdselskontrolOve Dahl Kristensen fra Helsinkigade fortæller i et læserbrev i denne avis, at han forgæves har forsøgt at få politiet til at lave fartkontrol i Kalkbrænderihavnsgade, hvor bilerne tit kører alt for stærkt.

 Han har ligeledes henvendt sig til kommunen for at høre om man har overvejet at sætte hastighedsgrænsen ned fra 60 til 50 km/t.

Københavns Politi oplyser nu til Nordhavn Avis, at politiet ofte får henvendelser om hastigheden i Kalkbrænderihavnsgade.

”Derfor er det en strækning, vi har fokus på, og hvor vi også har lavet flere færdselskontroller. Vi betragter borgernes bekymring i Nordhavn Avis som en ny borgerhenvendelse, og vil derfor planlægge en ny færdselskontrol på strækningen i nær fremtid,” siger,” politikommissær i operativ færdselsafdeling, Henning Pedersen.

Alle borgere kan anmode om færdselskontrol i deres område via www.politi.dk/bestil/bestil-en-betjent/bestil-en-faerdselskontrol.

Fartkontrol på Kalkbrænderihavnsgade

Lokaludvalget: Krydset er stadig et stort problem

Københavns Kommune: Farligt kryds er godt nok

  • Oprettet den .

 


   NORDHAVN AVIS  
  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2310 Ørestad
FOR ANNONCØRER  ┃   NYHEDSBREV  ┃   E-AVIS  ┃  VELKOMMEN