• Redaktionen
  • Nordhavn

Politiet rykker ud med fartkontrol

politi faerdselskontrolOve Dahl Kristensen fra Helsinkigade fortæller i et læserbrev i denne avis, at han forgæves har forsøgt at få politiet til at lave fartkontrol i Kalkbrænderihavnsgade, hvor bilerne tit kører alt for stærkt.

 Han har ligeledes henvendt sig til kommunen for at høre om man har overvejet at sætte hastighedsgrænsen ned fra 60 til 50 km/t.

Københavns Politi oplyser nu til Nordhavn Avis, at politiet ofte får henvendelser om hastigheden i Kalkbrænderihavnsgade.

”Derfor er det en strækning, vi har fokus på, og hvor vi også har lavet flere færdselskontroller. Vi betragter borgernes bekymring i Nordhavn Avis som en ny borgerhenvendelse, og vil derfor planlægge en ny færdselskontrol på strækningen i nær fremtid,” siger,” politikommissær i operativ færdselsafdeling, Henning Pedersen.

Alle borgere kan anmode om færdselskontrol i deres område via www.politi.dk/bestil/bestil-en-betjent/bestil-en-faerdselskontrol.

Fartkontrol på Kalkbrænderihavnsgade

Lokaludvalget: Krydset er stadig et stort problem

Københavns Kommune: Farligt kryds er godt nok

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK