Kort Nyt - Garbanzo og Skattestyrelse

fysioterapiSkattestyrelsen har forladt det store kontorkompleks i Østbanegade 121-123 og nu er stedet relanceret som "Tietgens Have" og klar til udlejning. 

Det var her foran Skattestyrelsen at der i august 2019 blev sprængt en stor bombe, som vækkede hele kvarteret. Skattestyrelsen flyttedei 2020 til nye lokaler i Ørestad.

I markedsføringen for det nu halvtomme kontorkompleks gøres der meget ud af beliggenheden tæt på Nordhavn. Et billedgalleri viser Århusgadekvarteret fra sin bedste side, og materialet fortæller om den nemme adgang til Nordhavn, metrostation mv.: 
"Med Nordhavn Station og metro som nærmeste genbo, egen p-kælder med 196 p-pladser og få min. kørsel til motorvejsnettet takket være Nordhavnstunnelen, kan det næsten ikke blive bedre. Få min. gang til Århusgadekvarteret, som er under transformation fra frihavn til ny moderne bydel." 
Der er plads til omkring 15 virksomheder med i alt omkring 1000 medarbejdere i de syv kontorblokke på i alt 15.000 kvm. Indflytning kan ske pr. 1. januar 2022.

garbanzo hiringGarbanzo søger 'pita-pushere'
Garbanzo melder 'meget snart' åbningsdatoen ud for sin nye gourmet-pita shop i Nordhavn. Lige nu søger butikken medarbejdere. 

Man kan sende en ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Garbanzo åbner i Århusgade 147. Bag Garbanzo står Simon Jensen og Søren Skaarup 

fysioterapiKlinikken er åben 
Ondt i nakke eller ryg? Det har mange menesker i coronatiden, pga. hjemmeargejde eller manglende tilbud om fysisk træning. Elite Fysioterapis afdeling i Nordhavn, på Kattegatvej 4, har stadig åbent - og bemandingen er faktisk blevet sat op, så der er flere ledige tider. 

Klinikken er specialklinik for sports- og erhvervsskader med mere end 12 års erfaring. De ansatte er autoriserede osteopater og fysioterapeuter. Der er åbent i  receptionen hver dag mellem 8 og 15 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK