Apartment hotel på Redmolen

redmolen nordoe stenhaven

Stay-long hotel på Redmolen skal drives af Marriott-kæden, som har lejet sig ind i det Henning Larsen-tegnede hotelbyggeri på 11.500 kvm. Hotellet forventer at slå dørene op i 2023. Se illustrationer:

Det bliver tale om et 'apartment' hotel med 95 lejligheder. Det nye hotel ''Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn' er en blanding af residens og kontor. Her kan forretningsrejsende og expats både bo og arbejde. I stil med hotelkoncepter som f.eks. STAY og Joyn. Marriot International har allerede flere hoteller i hovedstaden, men Nordø-hotellet bliver det første af kædens Residence-hoteller. 
Hotellet er den store karrébygning til venstre på visualiseringen herover. Forrest ses Gdanskgade. Mellem de to bygninger den lille plads 'Stenhaven'. Illustration: PFA Ejendomme

Redmolen har samlet set 5 byggefelter:

 • Mod nordvest, Gdanskgade: Kontorbygningen 'Porten'.
 • Mod nordøst, Gdanskgade: Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn. Et karrébyggeri med indre gård
 • Mod sydvest, v. Murmanskgade/Sandkaj:  Boligbyggeriet 'Nordøkaréen'
 • Mod sydøst: Boligbyggeriet 'Nordøhuset': Relativt lille etagebyggeri. De to boligblokke mod syd trapper ned mod hinanden, så der opstår en lille plads.
 • Yderst mod øst: 'Spidsen' - den 62 meter høje og cylinderformede bygning ud mod Øresund. I dens indre vil man finde en stor vinterhave som bliver offentligt tilgængeligt. Stueetagen lejes ud til butikker, restauranter eller udstillingsområder.

redmolen site nordoestNordø afslutter Nordhavns Århusgadekvarter ud mod Øresund. Fotograf: PFA EjendommeStørstedelen af hotellets gæster får enten udsigt over Øresund eller hotellets gårdhave. Fotograf: PFA Ejendommeredmolen spidsen courtyardPå Nordøs indre gader kompenseres der ifølge planerne for manglende udsigt til vandet med grøn beplantning. Fotograf: Henning Larsen Architechts

 

DEBAT:

 • Nervepirrende støj fra metroen

  henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

 • Musik på Sandkaj og Konditaget

  richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK