Skiltning imod ulovlig standsning

sundmolen pakhus klubiensvej 0053På Sundmolen parkerer mange mennesker i kort tid på de sjoveste steder. De slipper afsted med det, fordi det kan betegnes som en standsning. Det problem vil By & Havn og Europark nu gøre noget ved.

Netop nu bliver der sat nye skilte op med forbud mod standsning på særlig udsatte steder. Samtidig vil Europark, der udfører parkeringskontrol i området, være ekstra opmærksomme på problemet. Indsatsen imod ulovlig standsning var ét af emnerne på By & Havns online-dialogmødet torsdag 11. februar for beboere på Sundmolen. By & Havn lovede at vende tilbage med en løsning på problemet efterfølgende.

Den yderligere skiltning er ét ud af flere tiltag, som skal optimere de midlertidige parkeringsmuligheder på Sundmolen. Der er en del byggeaktivitet på molen i denne tid, og derfor er der nu etableret yderligere parkeringspladser på Orientkaj.

"Desuden opdaterer vi løbende parkeringskortet for Sundmolen, som du kan finde på Sundmolens hjemmeside. Parkeringskortet viser hvor, du aktuelt kan parkere på molen," skriver By & Havn på https://byoghavn.dk/nordhavn/sundmolen/

Fugleklatter og elbiler
Apropos parkering, så har By & Havn ad flere omgange modtaget klager om fugleekskrementer på biler, der er parkeret på den midlertidige parkeringsplads ved pakhus 54 og 'Dronningeporten'.
"Derfor har vi nu sat håndværkere til at lave en løsning, således at fugle ikke besørger de parkerede elbiler på stålkonstruktionen henover området for elbilsparkering. Vi har valgt at prioritere disse parkeringspladser, da elbiler ikke har mulighed for at parkere andre steder, og derfor altid er udsat," fortælles der. Desuden mindes beboerne om, at man med sin parkeringslicens også kan parkere på parkeringspladsen ved Glückstadsvej, eller parkeringspladsen ved CIS, som man nu let kan komme til og fra via den nye plads og sti ved Orientkaj Station.

Parkeringsforholdene på Sudmolen er stadig midlertidige. De permanente anlæg bliver opført under Kronløbsøen og i det kommende parkeringsanlæg på Sundmolen, hvor pakhus 52 står i dag.

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK