10 padeltennisbaner i terminalerne

racket club terminalerne 2Passagerterminalerne på Oceankaj skal nu være Padeltennis-center i vintermånederne. 10 Padelbaner åbner i næste uge.

Det er CMP (Copenhagen Malmø Port) og firmaet Racket Club, som har indgået et samarbejde om etableringen af de 10 nye padelbaner under navnet 'Racket Club Terminalerne', som åbner 15. oktober i Terminal T1 og T2 på Oceankaj. Terminalerne fungerer over sommeren som afgangsterminal for krydstogtskibene, men står tomme det meste af vinteren.  Her er der nu indrettet fire doublebaner, fire singlebaner og to børnebaner.

Racket Club Terminalerne bliver et af verdens første sæsonspecifikke pop-up centre for Padelsporten, fortæller Jacob Østergaard, der er den ene af indehaverne af Racket Club. 
"Padelsporten har i de seneste par år vundet stort indpas i Danmark. Men sporten har manglet baner at spille på. Målsætningen er her at skabe de ideelle forhold for hele ’padel-familien’ samt for de lokale borgere og virksomheder i området. Vores store håb er, at padel i fremtiden kan blive mere tilgængelig for ungdommen, så de unge på sigt kan blive en del af et community omkring padel og gå til padel på lige fod med andre sportsgrene," siger han.

 Racket Club Terminalerne åbner 15. oktober 2021 og vil stå åbent frem til maj 2022. Adresse: Oceankaj 1, T1-T2, 2150 Nordhavn. Åben fra kl. 06.00-24.00.

idræt, CMP, krydstogt

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK