Øko-doughnuts rammer Århusgade

dough girls sistersMan skal vente helt til næste år, men så kommer der også søde sager i en spritny cafe i Århusgade 171. Bag Dough Girls Bakery står en australsk/tysk familie.

Læs videre

  • Oprettet den .

Nu kommer burgerne til Nordhavn

julie nielsen buvette frydoggammen 8863Igen skal Nordhavn sige velkommen til en ny beboer, men igen bliver det desværre uden den store åbningsfest. Julie Nielsen glæder sig til at åbne Fryd & Gammen under Big Bio. Det sker 18. november med burgere, morgenmad og et sødt tilbud.

Læs videre

  • Oprettet den .

Fornem pris til Lendager Group i Nordhavn

lendager procesprisen boligfonden kubenLendager Group i Nordhavn har vundet Boligfonden Kubens Procespris 2020 for byggeriet Ressourcerækkerne i Ørestad Syd. Lendager Group har taget et opgør med silotænkning og traditionelle processer i byggebranchen, og som de første indført cirkulær økonomi i et større byggeprojekt, mener dommerpanelet.

Læs videre

  • Oprettet den .

Ny frisør til Nordhavn

nick thomas larsen moroEn salon fra Hellerup får til december en lillebror i Nordhavn. Det er Moro by Larsen, som lander i Århusgade. Til gengæld skal vi sige farvel til Plant København.

Læs videre

  • Oprettet den .

 


   NORDHAVN AVIS  
  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2310 Ørestad
FOR ANNONCØRER  ┃   NYHEDSBREV  ┃   E-AVIS  ┃  VELKOMMEN