Tæt løb om salg af erhvervsgrunde i Nordhavn

nordhavn fire byggefelter onlineI denne uge afgøres det, hvem der skal have mulighed for at opføre erhvervsbyggeri i Nordhavn på fire attraktive grunde

• Der er rift om er fire attraktive erhvervsgrunde tæt på Nordhavns metrostationer, og salget af grundene afgøres i denne uge.  Ifølge adm. dir. i By & Havn, Anne Skovbro, er der stor interesse fra ikke mindst pensionsselskaber. Det er blandt andet de skærpede krav til, at byggerierne skal kunne bæredygtighedscertificeres, der øger interessen.
"Vi har bæredygtighedsfanen rejst virkelig højt i forhold til Nordhavn. Det oplever vi stor interesse for, særligt hos pensionskasserne, der arbejder med 'lange penge'. Samtidig er metroen færdig næste år; den trækker også folk til," siger hun til Børsen.
De fire byggerier har et samlet areal på 32.300 etagemeter. To er placeret i Århusgadekvarteret og to på Trælastholmen.
Den oprindelige deadline var 1. marts for tilbud på de fire grunde, men ifølge avisen har Anne Skovbro ønsket at udvide feltet, for at kunne vælge mellem de bedste tilbud.

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN