"Købmandens sko er store at fylde ud"

lasse norree pedersen wideMånedens Nordhavner i august er altid positiv på Facebook, hvor han gør sit bedste for at støtte de lokale handlende.

"Hvilke konkrete muligheder er der for at støtte det lokale handelsliv her i 2150?"

Det spørgsmål stillede Lasse Norré Pedersen i Facebook-gruppen Alle os i 2150 den 15. marts i år, da landet blev lukket ned. 

Det var der mange andre beboere, der synes var et smukt initiativ, og det gav også Lasse Norré Pedersen en nominering til Månedens Nordhavner.

"I denne måned vil jeg gerne nominere Lasse Norré Pedersen for sin utrættelige indsats med at opfordre til at støtte de lokale erhvervsdrivende og lægge op til god og konstruktiv dialog om, hvordan vi støtter dem i en på mange måder svær og underlig tid. Det er dejligt, når folk er konstruktive og løsningsorienterede frem for blot at være sure, beklage sig og pege fingre over, at visse personer ikke gør nok. Godt gået, Lasse," stod der blandt andet i en mail sendt til Nordhavn Avis. 

Kaffe med kæresten
Det er også en stolt og beæret Lasse, som tager imod Søren Bechs fine diplom og et gavekort til Original Coffee.

lasse norree pedersen tall"Mikael Kristiansen fra Meny blev jo Månedens Nordhavner sidst, og hans sko er meget store at fylde ud, for han gør virkelig meget for Nordhavn. Mit bidrag er forholdsvis lille i forhold til hvad andre gør. Der er dem, der samler skrald, og dem, der arrangerer en vejfest. Men hvis vi alle gør lidt, så bliver det hele lidt nemmere," siger IT-salgschefen, som har boet i Nordhavn i fem år. 

Han vil fortsat støtte forretningslivet på Facebook og ude i virkeligheden, for det er det, der skal give liv til 2150, mener han.

Det gælder også kaffebarerne, som Lasse støtter jævnligt. Gavekortet falder derfor på et tørt sted. Men hvem skal så med på café?

"Det har jeg ikke tænkt over. Er det lidt for fladt at sige mine kæreste? Men det tror jeg faktisk, hun skal," siger månedens Nordhavner og takker mange gange for hæderen.

MÅNEDENS NORDHAVNER
Hvem skal være månedens nordhavner i september?
Nordhavn Avis har indtil nu overrakt diplom og gavekort til de to første 'Måndenens Nordhavner' - nemlig Mikael Kristiansen og Lasse Norré Pedersen.  Men hvem skal hyldes i september måned?
Hvis du har en ide til månedens nordhavner, så send den til denne mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 
Vi har naturligvis gemt alle de andre forslag, som vi har fåete ved kåringerne i juni og august. 
Udvælgelseskomitéen består af beboer på Sandkaj, Jane Riise-Knudsen, restauratør på Bar Uno, Peter Altenburg og journalist på Nordhavn Avis, Marie Varming.

Købmanden blev Månedens Nordhavner

MÅNEDENS NORDHAVNER

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN