Digitalt nabomøde på vej

nabomoede 03MAR 2020 L1010623By & Havn åbner 23. september et tre-dages nabomøde for Nordhavns beboere - digitalt. Fra 23. september vil By & Havn lægge en række videoer op på Facebook.

Videoerne kommer til at handle om: Pakhusene, Infrastruktur, Parkering samt 'Sommeren i Nordhavn'. Alle kan gå ind og se oplægsvideoerne, stille spørgsmål til oplægsholderne og få svar direkte i kommentarsporet. 

"Afhængigt af, hvilke temaer der vækker størst interesse, har vi også tænkt på at invitere på nogle gåture i Nordhavn efter nabomødet," siger adm. direktør Anne Skovbro. 

By & Havn indførte ved sidste nabomøde i 3. marts et nyt mødekoncept, hvor deltagerne gik rundt imellem  forskellige stande. Som det ses på billedet, var der ikke særlig meget afstand mellem deltagerne. To uger senere var hele Danmark lukket ned på grund af Covid-19 pandemien.

"Det fungerede virkelig godt. Men på grund af Covid-19 og forsamlingsforbuddet giver det ikke mening at gøre det på samme måde nu. Vi har overvejet at dele mødet op i mindre møder på forskellige lokationer. Men vi er nervøse for, om folk overhovedet har mod på at deltage i fællesarrangementer lige for tiden," siger Anne Skovbro fra By & Havn.

Løsningen bliver derfor digital. Og efter det digitale nabomøde skal mødeformen evalueres.

"Det afgørende er, at vi kan opretholde den tætte dialog med beboerne. Men på sigt vil vi gerne tilbage til de fysiske møder med temaborde," siger hun.

300 mødte op med 3000 spørgsmål

Nabomøde i en bydel med turbo på udviklingen

  • Oprettet den .

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN