Velkommen til Nordhavn Avis

nordhavn luftfotoNordhavn Avis er en ny bydelsavis for alle beboere, virksomheder og institutioner i Nordhavn og nabokvarterer! Vi starter udgivelse af trykt avis i januar 2019, indtil da kan du følge med her på www.nordhavn-avis.dk.

Den trykte Nordhavn Avis vil blive omdelt i hele postnummer 2150 Nordhavn samt i nabokvartererne på Østerbro - op til Strandboulevarden og ned til Langeliniekvarteret. Avisen vil også kunne afhentes i butikker, skoler, biblioteker og udvalgte virksomheder.

Her på www.nordhavn-avis.dk kan du finde nyheder, e-avis, debatindlæg, klummer og anmeldelser. Er du på mobil, fungerer siden som mobilsite. Ring til os, skriv til os, send et foto fra dit kamera eller din mobil. redaktion(at)nordhavn-avis.dk. Du kan også modtage vores nyhedsbrev. Vi kan også mødes på facebook 'nordhavnavis'.


 Kontaktoplysninger:

Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udgiver: Bydelsaviserne v. Redaktør og udgiver Lars Greir
Arne Jacobsens Allé 15
DK Ørestad 2300 S.
Telefon: 31 15 30 40

Udgivelsesdage 2019

Vores egen bude omdeler avisen torsdag og fredag hver anden uge (lige uger) 20 gange i 2019:

udgivelsesplan noh 2019Deadline for bidrag, fotos, debatindlæg og annoncematerialer er altid fredag inden udgivelsesdag klokken 17. Send alt hvad du har til redaktion(at)nordhavn-avis.dk.

Distribution: Bydelsaviserne. Budene omdeler ikke til postkasser med det lyseblå mærkat “Nej tak til reklamer og gratisaviser”. Du kan skrive til os og bestille et JA-TAK mærkat til at sætte på postkassen. Desuden kan du skifte det lyseblå mærke ud med det orangebrune mærke fra PostNord. Det kan gøres på www.postnord.dk/da/nej-tak-til-reklamer.

Avisen kan afhentes her: MENY, Havnekulturkontoret, Københavns Rådhus, By & Havn Nordre Toldbod,

Oplag: Cirka 2.500 og stigende
Sidetal: 20-28
Papirkvalitet: 52 gram white
Tryk: Sjællandske Mediers Trykkeri i Holbæk

Dækningsområde: Postnummer 2150 Nordhavn. Gader på Østerbro. Cirka 2.700 adresser.

Læserprofil: Nordhavn er en ny bydel. Vi er meget spændte på at lære jer bedre at kende!

Annoncering i avis: Se vores annoncørinfo

Anvendelse af persondata: Modtager du vores nyhedsbrev, opbevarer vi kun dit brugernavn og din emailadresse. Hvis du opsiger nyhedsbrevet, slettes alle oplysninger øjeblikkeligt. Dine data behandles fortroligt og lagres under sikre forhold, og i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Dine data vil ikke blive udleveret til tredjepart. Du kan altid kontakte Nordhavn Avis, hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Tekniske oplysninger: Ørestad Avis er en tabloid-avis med seks spalter. Helside: 365 mm højde. Maksimal spaltehøjde: 354mm. Her følger spaltebredderne:
Spaltebredde, 1 sp.: 41 mm
Spaltebredde, 2 sp.: 86 mm
Spaltebredde, 3 sp.: 131 mm
Spaltebredde, 4 sp.: 176 mm
Spaltebredde, 5 sp.: 221 mm
Spaltebredde, 6 sp.: 266 mm

Trykmetode:Offsetrotation
Farver:CMYK

kopiering af indhold og annoncer med henblik på offentliggørelse eller produktion er ikke tilladt uden skriftlig aftale med Nordhavn Avis.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN