Leder du efter klorhexidin?

partner no apopro 29 03 2021Der er i dag flere, der benytter sig af et middel som klorhexidin. Her er der nemlig tale om et desinficerende middel, der anvendes forskellige steder på huden og i munden. Det har nemlig en kraftig antibakteriel effekt, og det betyder, at det dræber de bakterier, der måtte være på stedet lige såvel, som det hæmmer deres vækst.

Den perfekte grillaften

partner nordhavn johannesfog 11 03 2021Snart starter grillsæsonen, og det bringer for mange mennesker rigtig mange gode minder frem. Minder om lune aftener, om god stemning, god mad og omgivet af sine allernærmeste.

Har du svært ved at finde den rette medarbejder?

partner nord azets 23 02 2021Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde frem til en god medarbejder, som du gerne vil have til at besætte en stilling, du lige nu har ledig. Og det er også noget, der gælder, selv om du måske på daglig basis modtager jobansøgninger og CV’er fra folk, der er interesserede i den stilling, som du har slået op. 

Spar penge på iPad: køb den brugt 

partner nord datamarked 22 02 2021Det er ikke noget i vejen med at købe brugt elektronik, og der er slet ikke noget i vejen med at købe en brugt iPad. For når det kommer til kvalitet og levetid, så er iPaden helt i top sammenlignet med mange andre tablets. 

Få mere tid i hverdagen

partner nordhavn maaltidskasse 21 02 2021Måske er du en af de mange danskere, som oplever, hvordan det kan være svært at få alt tiden til at slå til i hverdagen. Der er så mange forskellige ting, som skal ordnes, og ofte kan man føle sig så travl, at man glemmer at tage en pause en gang imellem.

Japanske dykkerure er i æstetisk og teknologisk topklasse

partner nordhavn dykkerur 19 02 2021Seiko og Casio – to japanske urproducenter, der også laver dykkerure. Hver især har de deres egne, tydelige tilgange til design. Det kan fx ses på Seikos noget ensidige fokus på at lave ure til dykning med analog urskive og visere, mens Casio formår at indflette digitale displays enten som supplement til den klassiske urskive eller som erstatning herfor. Urkasserne på tværs af modeller er et andet eksempel: Seiko elsker et slankt look, mens Casio bruger tykke lag resin.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK