Sunde tiltag for virksomheder i Fredericia

partner nordhavn able 08 01 2021Der kan være mange gode grunde til, at du som arbejdsgiver sørger for nogle sundere tiltag i din virksomhed. Dine medarbejdere vil for eksempel kunne få en større livskvalitet, som måske ovenikøbet kan give et større overskud.

Tjen penge på aktieinvesteringer

visibility mininvestering 29 12 2020Måske tænker du aktier er for viderekomne? Sådan behøver det ikke være. Aktier er for alle, og aktiehandel er for alle dem, der gør sit hjemmearbejde ordentlig og med den rigtige guide. Mininvestering er klar til at hjælpe dig med at komme i gang med aktier, uanset om du er ung eller ældre, mand eller kvinde. Så læs videre og bliv klogere på, hvordan du kan tjene penge på investeringer allerede i dag. 

Sådan slipper du effektivt af med din ligtorn

partner noa apopro 19 12 2020Langt de fleste danskere som du og jeg vil på et tidspunkt i løbet af livet opleve at få en ligtorn. En ligtorn er en form for hård hud, der kan dannes på underfoden, tæerne eller andre steder på fødderne. Bliver de ikke behandlet i tide, kan de udvikle korn og medføre smerte i hverdagen.

Få hjælp til finansieringen af din nye bil 

Bilen er en fantastik opfindelse, som har gjort verden mindre og livet lettere for rigtig mange mennesker. Derfor har de fleste mennesker i dag en bil, som de er afhængige af for at komme til og fra arbejde og til at klare mange andre af dagligdagens gøremål.

Inflation og aktiehandel

partnertekst nordisk laan 2 nordhavn 04 11 2020Hvis du overvejer at komme i gang med at investere i aktier, er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil der blive gennemgået, hvorfor du skal vælge at investere i aktier med udgangspunkt i den stigende inflation i samfundet. 

Skal du i gang med at investere?

partnertekst nordisk laan 1 nordhavn 04 11 2020Hvis du går rundt med nogle tanker om at komme i gang med at investere, er du kommet til det rigtige sted. Her vil du blive præsenteret for, hvordan du kan komme i gang med at investere. Før du begynder at investere, skal du selvfølgelig have noget at investere. 

Vedligehold dit hus og spar penge

partnertekst nordhavn dansktagbyg.dk 27 10 2020Som husejer er der altid nok at se til, både i forhold til den praktiske vedligeholdelse af huset og de mange regninger, der skal betales. Det er bestemt ikke billigt at være husejer, men det kan vise sig at være en rigtig fornuftig investering i fremtiden. Især, hvis du løbende vedligeholder huset og udbedrer de skader, som vind og vejr med tiden kan forvolde. 

Alt dette skal et godt køkken-alrum kunne

partnertekst nordhavn moebelkompagniet 27 10Har du køkken og stue kombineret i ét sammenhængende rum, går dette under betegnelsen køkken-alrum. Denne type rum kan være med til at give lys, luft og plads i et hjem, men kræver også nogle ekstra forholdsregler, der skal tages når det kommer til indretning. Læs med og bliv klogere på, hvordan du skaber det bedst mulige rum ud af dit køkken-alrum.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK