Har du svært ved at finde den rette medarbejder?

partner nord azets 23 02 2021Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde frem til en god medarbejder, som du gerne vil have til at besætte en stilling, du lige nu har ledig. Og det er også noget, der gælder, selv om du måske på daglig basis modtager jobansøgninger og CV’er fra folk, der er interesserede i den stilling, som du har slået op. 

Spar penge på iPad: køb den brugt 

partner nord datamarked 22 02 2021Det er ikke noget i vejen med at købe brugt elektronik, og der er slet ikke noget i vejen med at købe en brugt iPad. For når det kommer til kvalitet og levetid, så er iPaden helt i top sammenlignet med mange andre tablets. 

Få mere tid i hverdagen

partner nordhavn maaltidskasse 21 02 2021Måske er du en af de mange danskere, som oplever, hvordan det kan være svært at få alt tiden til at slå til i hverdagen. Der er så mange forskellige ting, som skal ordnes, og ofte kan man føle sig så travl, at man glemmer at tage en pause en gang imellem.

Japanske dykkerure er i æstetisk og teknologisk topklasse

partner nordhavn dykkerur 19 02 2021Seiko og Casio – to japanske urproducenter, der også laver dykkerure. Hver især har de deres egne, tydelige tilgange til design. Det kan fx ses på Seikos noget ensidige fokus på at lave ure til dykning med analog urskive og visere, mens Casio formår at indflette digitale displays enten som supplement til den klassiske urskive eller som erstatning herfor. Urkasserne på tværs af modeller er et andet eksempel: Seiko elsker et slankt look, mens Casio bruger tykke lag resin.

Det skal du vide om babytøj

Som forælder er der mange forskellige ting at tage stilling til. Man ønsker selvfølgelig det bedste for sit barn, men sommetider kan det hele føles meget overvældende. Derfor er det en god idé at få lidt struktur på tingene, hvis du gerne vil have lidt mere ro på.

Løsninger til den lille bolig

partner nord moebelkompagniet 12 02 2021Bor du i en lille lejlighed, så kender du godt følelsen af ikke at have nok plads til alle de ting, du gerne vil have plads til. Det er irriterende og frustrerende. Men du har den plads, du har, og derfor skal der nye planer i værk. Her kommer nogle ideer til, hvordan du kan udnytte pladsen i din lejlighed eller på dit værelse bedst muligt.

Disse ting bør du have, hvis du ejer et hus 

partner nordhavn thistedforsikring 28 01 2021Der kan være mange fordele ved at have et hus fremfor at leje, og mange drømmer om at blive husejer. Der er især mange unge par, som vælger at købe et hus, så de kan sikre, at deres fremtidige børn har et trygt og stabilt sted at vokse op under sikre rammer.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK