Sådan kommer du til at sove som en sten hele natten

partnertekst nordhavn bedrenaetter 29 11 2020Kender du det der med, at du finder en position at sove i, som er behagelig, men allerede efter kort tid, bliver stilling ubehagelig, og du forsøger straks at finde en anden? Sådan fortsætter det hele natten.

Læs videre

  • Oprettet den .

Inflation og aktiehandel

partnertekst nordisk laan 2 nordhavn 04 11 2020Hvis du overvejer at komme i gang med at investere i aktier, er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil der blive gennemgået, hvorfor du skal vælge at investere i aktier med udgangspunkt i den stigende inflation i samfundet. 

Læs videre

  • Oprettet den .

Skal du i gang med at investere?

partnertekst nordisk laan 1 nordhavn 04 11 2020Hvis du går rundt med nogle tanker om at komme i gang med at investere, er du kommet til det rigtige sted. Her vil du blive præsenteret for, hvordan du kan komme i gang med at investere. Før du begynder at investere, skal du selvfølgelig have noget at investere. 

Læs videre

  • Oprettet den .

Vedligehold dit hus og spar penge

partnertekst nordhavn dansktagbyg.dk 27 10 2020Som husejer er der altid nok at se til, både i forhold til den praktiske vedligeholdelse af huset og de mange regninger, der skal betales. Det er bestemt ikke billigt at være husejer, men det kan vise sig at være en rigtig fornuftig investering i fremtiden. Især, hvis du løbende vedligeholder huset og udbedrer de skader, som vind og vejr med tiden kan forvolde. 

Læs videre

  • Oprettet den .

 


   NORDHAVN AVIS  
  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2310 Ørestad
FOR ANNONCØRER  ┃   NYHEDSBREV  ┃   E-AVIS  ┃  VELKOMMEN