Gode råd: Få et nyt AUBO køkken

partnertekst auboStørre indendørs projekter i forhold at lave nyt køkken, badeværelse eller bryggers vil altid være en smule skræmmende at gå i gang med, hvis ikke du har prøvet dem før. Værst er det, hvis din stolthed byder dig at gøre det selv, uden du sidder med knowhow i forhold til VVS eller håndværkerarbejde.

At bygge om behøver ikke være smertefuldt. Du kan fx finde gode tilbud hos aubo.dk på AUBO køkken, bad, bryggers og garderobe. Virksomheder som AUBO holder dig i hånden lige fra den tidlige planlægning til det endelige, nyistandsatte rum. Det gælder bare om at række ud til dem for tilbud.

Opsøg gratis starthjælp

Allerede før du smider penge efter noget, kan du få uforpligtende starthjælp visse steder, hvor du får gratis opmåling af dit nye bryggers eller køkken og kan opleve det virtuelt som 3D-tegning/virtual reality. Vælger du at gå videre med forhandleren, der lavede opmålingen, står de med de problemer, der kan opstå pga. målefejl. Vær i trygge hænder ved at hente opmåling og udførelsen samme sted.

Find nyt AUBO køkken eller bryggers til rette pris

At skulle betale i dyre domme for ny garderobe er måske nok til at afskrække dig fra at få det gjort. Men mange virksomheder på området har tilbud til flere prisklasser, hvor forskellen i pris fx kommer til udtryk ved design og materialer. Bordplader af laminat er billigere end granit eller kompositter som corian. Skabe med udtrækkelige skuffer er dyrere end skabe med hylder, du ikke kan rokke ved.

Hvilket tema skal du vælge?

Er økonomi ikke en faktor, du går og er bekymret for, kan du i stedet koncentrere dig om, hvilket tema du ønsker. Ikke at du ved lov skal lægge dig fast på et moderne hvidt eller sort farvetema med forkromede håndtag til dit nye køkken eller jordslåede farver til badeværelsets fliser – men du kan!

  • Oprettet den .

 


   NORDHAVN AVIS  
  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2310 Ørestad
FOR ANNONCØRER  ┃   NYHEDSBREV  ┃   E-AVIS  ┃  VELKOMMEN