Alt dette skal et godt køkken-alrum kunne

partnertekst nordhavn moebelkompagniet 27 10Har du køkken og stue kombineret i ét sammenhængende rum, går dette under betegnelsen køkken-alrum. Denne type rum kan være med til at give lys, luft og plads i et hjem, men kræver også nogle ekstra forholdsregler, der skal tages når det kommer til indretning. Læs med og bliv klogere på, hvordan du skaber det bedst mulige rum ud af dit køkken-alrum.

Sørg for en glidende sammenhæng fra køkken til stue

Med et køkken-alrum er det vigtigt at finde balancen imellem rummets to funktioner. Der skal således både være en del, der er designeret til køkken og madlavning samt en del, hvis formål det er at være samlingspunkt, hvor man spiser, leger og hygger. Udover at disse to funktioner til en vis grad skal være opdelte, handler det dog også om via indretningen at formå at lave en glidende og meningsfuld sammenhæng imellem de to. 

Det er også vigtigt, at du tænker arbejdsgangene ind i udlægningen af din indretning. Selvfølgelig skal det hele se godt ud og spille sammen, men det skal også give mening i konteksten af de gøremål, du vil have i denne type rum. Således er det blandt andet vigtigt, at du har god plads og at spisebord- og stole for eksempel ikke står i vejen for det arbejde, der skal udføres i køkkenet. 

Også de møbler, du vælger, har stor betydning for alrummet

Naturligvis har det betydning hvilke møbler du vælger at indrette dit køkken-alrum med. Vælg for eksempel gerne æstetisk smukke spisebordsstole og et tilhørende bord, der kan understøtte alrummet som samlingspunkt. Møbler skal kunne meget mere end blot at se flotte ud: De skal også være komfortable at sidde i og tilføre den rette stemning til det enkelte rums formål. 

Hvad end du leder efter spisebordsstole eller andre møbler, er der heldigvis gode muligheder for at finde noget, der kan passe ind. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK