Sunde tiltag for virksomheder i Fredericia

partner nordhavn able 08 01 2021Der kan være mange gode grunde til, at du som arbejdsgiver sørger for nogle sundere tiltag i din virksomhed. Dine medarbejdere vil for eksempel kunne få en større livskvalitet, som måske ovenikøbet kan give et større overskud.

Udover det så vil du også ud fra et økonomisk standpunkt kunne opleve fordele. Medarbejdere, som har en sund livsstil, vil nemlig også kunne arbejde bedre, og det vil du som arbejdsgiver naturligvis også have en interesse i. 

Det betyder altså, at de sunde tiltag er noget, som både medarbejdere og arbejdsgiver kan have glæde af, så hvad er det i grunden, du kan gøre? Det får du nogle gode idéer til i denne artikel.

Frokostordning i Fredericia

Noget af det bedste du kan gøre, hvis du vil fremme sundheden i din virksomhed og blandt dine medarbejdere, er faktisk at sørge for en sund frokostordning. 

Den klassiske madpakke bliver nemlig ofte så let som muligt på bekostning af sundheden. Alternativt vil dine medarbejder måske købe deres frokost, alt efter hvad de lige kan finde af muligheder omkring arbejdspladsen. Det bliver bare heller ikke altid sundt.

Uanset hvad den enkelte medarbejder bedst kan lide at spise, så er der så mange forskellige muligheder, at du nemt vil kunne finde en frokostordning i Fredericia, som alle bliver glade for. Derfor vil du altså kunne gøre en stor tjeneste.

Firmafitness

Hvis du har medarbejdere, som også går op i at holde sig i god form, vil et medlemskab til fitness uden tvivl blive påskønnet. 

Du kan gøre det sådan, at dine medarbejdere får rabat på deres medlemskab, når de melder sig ind.

Hvis du for alvor vil undgå dårlige undskyldninger for ikke at træne, kan du også direkte give dine medarbejdere et medlemskab på firmaets bekostning. Så bliver det nemlig ikke nemmere at komme i gang med træningen.

DEBAT:

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK