Løsninger til den lille bolig

partner nord moebelkompagniet 12 02 2021Bor du i en lille lejlighed, så kender du godt følelsen af ikke at have nok plads til alle de ting, du gerne vil have plads til. Det er irriterende og frustrerende. Men du har den plads, du har, og derfor skal der nye planer i værk. Her kommer nogle ideer til, hvordan du kan udnytte pladsen i din lejlighed eller på dit værelse bedst muligt.

Smarte møbler

Du vil gerne have en sofa, de er hyggelige og et godt sted at samles med vennerne. Man kan næsten vove at påstå, at sofaen er et af de vigtigste møbler i hele lejligheden. Men hvis det eneste rum, du egentlig har til stue, er der, du også sover, så er der et problem. 

Heldigvis kan dette problem undgås, hvis du har en sovesofa. Sofa om dagen, seng om natten. Det er et perfekt møbel til den lille lejlighed, og så er det bare hammer smart. Find din nye sovesofa og undgå at skulle se film i sengen igen.

Udnyt pladsen – opbevaring er nøglen

Når man ikke har så meget plads, så er det en rigtig god ide at udnytte pladsen i lejligheden på den bedst mulige måde. En måde, du kan gøre dette på, er, hvis du anskaffer dig en masse hylder. På den måde kan du bruge pladsen på væggen til noget fornuftigt, så du har mere plads på gulvet til de ting, du gerne vil have stående.

En anden løsning på dette er bed rollers. De er smarte, da du kan opbevare en masse ting ved blot at rulle en plastikboks ind under din seng eller sovesofa. På den måde får du nemt gemt ting af vejen, der ellers bare fylder. 

Når man gerne vil skabe plads, så handler det ikke om at skille sig af med en masse, men blot at udnytte den plads, man allerede har.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK