Bike Festival i Tunnelfabrikken

  • Redaktionen
  • Godt liv

tunnelfabrik cph bike festivalNy cykelfestival vil give bilismen baghjul.

16.-19. september kan man komme til Danmarks første grønne cykelfestival, Copenhagen Bike Festival i Tunnelfabrikken i Nordhavn. Her er der  cykelaktiviteter for store og små, og vigtige budskaber om at cyklisme er vigtig for hovedstadens grønne omstilling.

"København har en målsætning om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. I den forbindelse vil Copenhagen Bike Festival slå et slag for fossilfri transport som en vigtig nøgle til at opnå det ambitiøse mål," skriver arrangørerne. 

BørneTour, BikeBar og ladcykler 
Copenhagen Bike Festival arrangeres af den socialøkonomiske virksomhed Copenhagen Bike Community med Mads Wulff som projektleder. 

Festivalen vil byde på faglige oplæg, politiske debatter, praktiske workshops, cykelløb, optog og festlige indslag i gadebilledet.

Der vil også være flere gratis arrangementer. I den enorme Tunnelfabrik er der f.eks. prøvekørsel af forskellige cykeltyper på en 250 meter lang indendørsbane. Der vil også være BørneTour, ladcykler, konkurrencer og optræden. 

Lørdag kan man f.eks. deltage i Copenhagen Cargobike Tour 2021, der starter i centrum og ender i Tunnelfabrikken. Lørdag og søndag kan man komme på cykeltur med guider fra Cyklistforbundet og se enkeltstartruten til Tour de France 2022.

 Facebook: cphbikefest
www.copenhagenbikefestival.com

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK