Pas Normal åbner 'flagship store' i Den Røde By

pasnormal roede by pressePas Normal Studios rykker ind i Den Røde By med nyt hovedkontor og en Flagship Store for cykelentusiaster.

Den københavnske cykeltøjsproducent 'Pas Normal Studios' åbner i midten af april deres nye 'Headquarter and Flagship Store' i Den Røde By på adressen Århusgade 126A+B. 

Her vil de etablere showroom, hvorfra der sælges cykeltøj og cykeldimser. Dertil en café med servering indendørs og udendørs. 'Pas Normal vil også arrangere events og cykelture. 

Senere er det planen at åbne et 'high-end' cykelværksted, som servicerer racere, gravelcykler og mountainbikes. 

Og sælge såkaldte 'bikefits', træningsplaner og andre træningsoptimerende services, der er henvendt til cykelsportsmanden m/k.

roede by 1Ny aktivitet i de røde huse

Den Røde By er de røde bygninger i starten af Århusgadekvarteret. Området består af byggefelterne 1.08, 1.06, 1.04 og 1.30 (Riffelsyndikatet). 

Bygningerne husede tidligere bl.a. Havnekulturkontoret, men har stået tomme i nogle år. 

Men i 2022 starter udvikllingen af kvarteret, lover PFA Ejendomme, der sammen med udviklingsselskabet NREP ejer Den Røde By via selskabet Nordhavn P/S.

I 2021 købte PFA Ejendomme Nordhavn P/S af By & Havn og NREP. Sidstnævnte har dog fortsat en mindre ejerandel og til opgave at  finde de rigtige lejere og udvikle områdets retailkoncepter.

NREP oplyser at den gældende tidsplan for byggeri og renoveringer går frem til januar 2024 (18-24 mdr.)

Hos NREP fortæller Mads Birkedahl Dehlbæk at der er indgået "en række aftaler med flere nye spændende lejere", herunder både store velkendte kæder samt mindre og nyere brands. Fælles for alle er, at de har tilsluttet sig det fælles, strategiske manifest for kvarteret med fokus på blandt andet bæredygtighed.

 

den røde by

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK