Nyt showroom for genbrug hos EDDA Studio

upcycl edda 04THE UPCYCL åbner afdeling og 'New Waste' showroom i EDDA Studio i Århusgade 131.

THE UPCYCLs københavnske showroom henvender sig til det kreative designermiljø i København. Her kan de finde restmaterialer, afskær eller frasorterede emner fra de mange virksomheder, som er medlemmer af UPCYCL. De københavnske designere, udviklere og arkitekter kan hos THE UPCYCL finde inspiration til deres designs. Enten på hylderne, eller i en 'New Waste' database.

Ved at gøre 'New Waste' materialer fysisk tilgængelige i storbyen, håber THE UPCYCL på at kunne ændre på udviklernes tankegang allerede i designprocessen. 
“Vi skal ramme designerne inden tankestrømmen tager fart. De skal i højere grad starte med en vurdering af hvilke materialer, der er til rådighed – i stedet for den nuværende proces, hvor designet kommer først, og materialer er en eftertanke”, udtaler stifter og CEO af THE UPCYCL, Rikke Ullersted. 

THE UPCYCL håber også på at kunne styrke de lokale symbioser, hvor lokale produktionsvirksomheders kan blive matchet med designere eller udviklingsvirksomheder, der kan anvende overskudsmaterialerne i deres projekter. Men THE UPCYCL håber også at de med en placering i Nordhavn kan kickstarte en materialerevolution, der når ud over de danske landegrænser.

Showroomet i Nordhavn kan også bookes til workshops, skitsering, brainstorming eller events, der kan være med til at accelerere den cirkulære materialeanvendelse både i og uden for København. THE UPYCL åbner onsdag 27. april med en reception for inviterede.

genbrug, bæredygtighed, design

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK