Ny frisør til Nordhavn

nick thomas larsen moroEn salon fra Hellerup får til december en lillebror i Nordhavn. Det er Moro by Larsen, som lander i Århusgade. Til gengæld skal vi sige farvel til Plant København.

Mange kender frisørsalonen Moro, som har ligget på Strandvejen i Hellerup de seneste fem år. Nu får den et nyt skud på stammen i form af Moro i Nordhavn. Det er ejerne, Jan og Anette Larsens, søn Nick Thomas Larsen, der kommer til at stå i spidsen for salonen i Århusgade. 

"Vi har længe leget med ideen om at åbne en salon i Nordhavn, hvor mine forældre endda har kigget på lejlighed. Vi ville gerne have endnu en salon, og Nordhavn er oplagt, fordi der sker så meget i bydelen.

Mange steder åbner, og vi har også spist på mange af områdets gode restauranter," siger Nick.


Bæredygtige produkter

Han er selv 28 år og uddannet frisør. Indtil for nyligt var han ansat i en stor salon i København, men nu glæder han sig til at åbne sit eget i det dynamiske kvarter.

Her er der – som måske bekendt – høje standarder for bæredtighed, og det er naturligvis tænkt ind i salonen.

"Vi har valgt at samarbejde med L’Oréal, som opfylder 15 af FN’s 17 verdensmål, og deres produkter er bæredygtige. Derudover har vi fået Audo til at indrette og style salonen, ligesom de gjorde for os i Hellerup for fem år siden. Det er dejligt, at vi kan hjælpe hinanden lidt herude," siger Nick.

Den åbner til december, og hvis det stod til Nick, blev det allerede første december. Med sig fra Hellerup har han Lærke, som er god til både makeup, extensions, farve og klip.

Farvel til de grønne

I den triste ende lukker Plant København deres fysiske forretning i Nordhavn. Plant København var den allerførste forretning, som overhovedet indtog Nordhavn, og derfor har det ikke været en nem beslutning for Gro, Cecilie og Maja at sige farvel. 

Nu vil de fokusere på deres forretning på Nørrebro. Sidste dag med grønne planter i Plant i Århusgade er 22. november.

YUME lukker, Stelling, Lidl og Zen åbner

Invasion af butikker lader vente på sig

Vinteren er hård ved Nordhavns restauranter

 

butik, business, butikker

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK