Autocamper park på Oceanvej

autocamperpark 1En ny rasteplads for autocampere åbner på Oceanvej i Nordhavn 31. marts.

Kenneth Ejsenhardt har etableret pladsen i samarbejde med sin far, som bor i Schweiz og er ivrig autocamper. Han har savnet en autocamperplads i København i mange år, og er ikke den eneste. Flere og flere europæere holder ferie i en autocamper, og vil gerne kunne parkere tæt på de større byer i unionen. Det er man også klar over i turistorganisationen Wonderful Copenhagen, som har støttet planerne. Der er også opbakning fra By & Havn, som har udlejet grunden.

"Der har tidligere været en autocamperpark ved Fisketorvet, men den er lukket nu, så der er helt klart et behov. Også set i lyset af de kommende store begivenheder i København, f.eks. Tour de France og EM i fodbold. Vi synes at placeringen er god. Fra Oceanvej er der turistbusser, som kører frem og tilbage mellem Oceankaj og København hver dag," siger Kenneth Ejsenhardt.

autocamperpark ocean grillKøbenhavns Autocamper Park på Oceanvej 15 får plads til 74 autocampere. Lige ved siden af autocamperpladsen ligger etablissementet Ocean Grill & Souvenirs.
En rasteplads for autocampere må kun bruges til parkering og overnatning inde i autocamperne. På pladsen kan man bl.a. få fyldt bilens vandtank og tømt toilettanken.

Københavns Autocamper Park åbner med lidt festivitas - hvis de gældende coronaregler tillader det -  31. marts. Læs mere på firmaets facebookside 'Københavns Autocamper Park'. Der er åbnet for booking på www.kbhautocamperpark.dk. (Fotos: Kenneth Ejsenhardt).

oceanvej, turisme, trafik

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK