• Mia Nyegaard (RV), socialborgmester, og Christopher Røhl Andersen (RV), gruppeformand.
  • Debat

Lokaludvalg skal understøtte København i genåbningen

christopher roehl andersen 2020Vi går vist efterhånden alle og glæder os utroligt meget til, at coronarestriktionerne kan lempes, og vi igen kan gøre alle de ting, vi savner – mødes med vores venner og bruge byen, nyde Københavns mange kulturtilbud og engagere os i, hvordan vores bydel skal udvikle sig og meget mere. 

Vi trænger til at få genoptaget samtalerne om, hvordan København – og de enkelte bydele – skal udvikle sig. Bydelenes lokaludvalg har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig lokalt i forhold til kultur, erhverv, byudvikling mv. De kan derfor igangsætte mange aktiviteter, der bringer bydelens borgere, erhvervsdrivende og kulturliv sammen til snak og debat om, hvordan bydelen skal udvikle sig. Derfor ser vi også meget gerne, at lokaludvalgene kan spille en stærk rolle i den lokale genåbning af de forskellige bydele.

I 2020 har lokaludvalgene måttet aflyse mange arrangementer på grund af corona-restriktionerne. Derfor har vi foreslået, at lokaludvalgene får lov at overføre de ubrugte midler, så de har ressourcer til at sætte endnu flere aktiviteter i gang, så snart restriktionerne lempes. Det håber vi, der er opbakning til i Borgerrepræsentationen. 

Lokaludvalgene understøtter et velfungerende nærdemokrati. Det skal vi sætte pris på ved at give lokaludvalgene ressourcer til at spille en central rolle i bydelene i den genåbning, vi forhåbentlig snart kan komme i gang med. 

Man fik en evighed foræret

Biblioteket åbner en lille smule

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

MERE DEBAT:

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK