Gratis kunstoplevelser på ENTER ART FAIR

  • Redaktionen
  • Kultur

enter art fair 2020Kunstmessen ENTER ART FAIR finder sted i weekenden 26. – 28. august og har et sideløbende kunstprogram med gratis adgang.

I den sidste weekend af august afholdes hele to store kunstmesser. Foruden CHART på Charlottenborg drejer det sig om ENTER ART FAIR der for 4. gang afholdes i Tunnelfabrikken i Nordhavn. Her kan besøgende opleve 78 internationale og danske gallerier fra i alt 23 forskellige lande og 44 forskellige byer, samt se og købe værker af mere end 350 kunstnere.

Enter Art Fair præsenterer også et kunstprogram under overskriften "Tales of Love and Fight", der er kurateret af Irene Campolmi og koreograferet af Jules Fischer, og som kombinerer forskellige kunstarter i et værk, der vises dagligt på messen. De daglige performances samt den permanente scenografi og udstilling i rummet præsenterer værker af unge kunstnere, der endnu ikke er repræsenteret på et galleri. Kunstprogrammet præsenteres i et separat område - A Space for Intimacy - hvor der er gratis adgang for alle.

ENTER er også en virtuel kunstmesse, hvor besøgende via Virtual Reality kan opleve en række galleristande på messen, uden at man behøver at møde fysisk op i Tunnelfabrikken.

ENTER har været afholdt siden 2019, og har ifølge arrangørerne som mål at inspirere og inkludere nye kunstelskere og nye kunstkøbere i kunstens verden ved “at skabe en tilgængelig handelsplads, der forbinder mennesker og kunst – og mennesker med mennesker”.

Læs mere om messen og se det fulde program på Enter Art Fairs hjemmeside.

Adresse: Tunnelfabrikken, Oceanvej 1
Åbningstider:
Fredag den 26. August: 12 – 20
Lørdag den 27. August: 11 – 19
Søndag den 28. August: 11 - 18Entre: Billetter koster 150 kr.
Partout Pass (adgangs armbånd, der gælder fre-søn) kan købes for kr. 250

enter art fair, tunnelfabrikken

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK