Kom ud og leg på Kulturhavn

  • Redaktionen
  • Kultur

kulturhavn3Lørdag og søndag 27.- 28. august sætter Kulturhavn Festival endnu engang sejl med mere end 100 gratis kulturoplevelser i Københavns Havn.

Den ene af de to festivalpladser ligger på Orient Plads i Nordhavn. Og der er masser af aktiviteter lige i nærheden hele weekeenden.

KUNSTRUTE I NORDHAVN
Tag for eksempel ud på den nye kunstrute i Nordhavn som går fra det urbane Indre Nordhavn til den yderste grønne Nordhavnstip – og som vil skærpe blikket på bynaturen ved at zoome ind på de helt små detaljer. Ruten åbner under 27.-28. august med guidede cykelture. Den 3,5 km lange rute er kurateret af Råderum, skabt af billedkunstner Arendse Krabbe og kan tages til fods eller på cykel. Undervejs er der ni nedslagspunkter, hvor Arendse Krabbe stiller skarpt på naturens vilde detaljerigdom. 

SUP YOGA
Eller prøv at kombinere Mindfulness med Stand Up Paddle, når foreningen Watersport Østerbro inviterer til yogatime på vandet. En instruktør fra Watersport Østerbro guider deltagerne gennem simple yoga-øvelser og ikke mindst hvordan man bedst placerer dig på boardet undervejs. Yogatimen på vand foregår søndag 28. august kl. 13-14, 16-17 og 19-20 ved Orientkaj.

GÅ PÅ OPDAGELSE I HAVNENS LYDE
Eller kom med lydkunstner Valdemar Kristensen på en anderledes udflugt rundt i Nordhavns kringelkroge med høresansen som den primære rejseguide. Udstyret med høretelefoner og forskelligt optageudstyr kan man indfange de skjulte lyde, som findes i det foranderlige havnelandskab. Og skabe sit eget lydværk undervejs, og dele det med de andre deltagere på turen. Lydvandringen starter søndag 28. august ved orientkaj kl. 12. Det er gratis at være med – men kræver tilmelding til valdemar@ekkoflok.dk.

TAG MED UD OG FISK MED FISKEKLUB KØBENHAVN
Eller prøv lykken og se om det skulle være muligt at fange en af havnens makreller, som det er højsæson for i august. Fiskeklub København inviterer til fiskeevent søndag 28. august ved Nordhavnstippen. Det er gratis at være med og klubben stiller udstyr til rådighed, hvis man lige står og aldrig har ejet en fiskestang. Læs mere om den nye grejbank for lystfiskere her.

Se det fulde program på Kulturhavn.kk.dk

kulturhavn, kunst, lystfisker

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK