• Redaktionen
  • Kultur

Og Raske Penge er moderator...

lucy love hammerhead eventLucy Love udgiver 27. november deres fjerde album 'Hammerhead' på vinylplade, omhyggeligt produceret hos Nordsø Records i Nordhavn. Kom til ekslusivt release-event. 

Aftenen vil byde på en talk og Q&A med Lucy Love & Yo Akim modereret af Raske Penge, en smagsprøve på et par numre fra albummet live, og så er der selvfølgelig mulighed for at købe det nye album og få det signeret.

Der er et begrænset antal pladser (30 stk.) som tildeles efter først til mølle princippet. Arrangementet vil være siddende. Send en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Det koster 100.- kr. at deltage inkl. 1 glas vin, øl eller sodavand. Gratis parkering, bus 164 går næsten lige til døren

Lucy Love:: Vinyl release, Q&A og meet'n'greet. Organiseret af Happy Duck, Nordsø Records og Lucy Love. Fredag den 27. november 2020 kl. 17.30-19.30
 Nordsø Records, Nordsøvej 8, 2150 Copenhagen. Facebooktilmelding

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK