• Redaktionen
  • Kultur

Kirken har fået Covid-andagt - og er på Instagram 

hans egede kirke engleHans Egedes Kirke i Vardegade afholder her i coronatiden video-andagter. som transmitteres på Facebook.

Covid andagt #1 handlede om 'Angst'. Andagterne er et pastoratsamarbejde mellem Taksigelseskirken, Lundehus og Hans Egedes kirke. På accordion og klaver spiller Martin Bennebo, Sofie Shelde Sløk synger, og præsten er Lars Obel.

Kirken i Vardegade er også kirke for Nordhavns sognebørn, og det seneste menighedsrådsvalg gav et nyt menighedsråd med nye ideer. Således er kirken også kommet på billedtjenesten Instagram.

I Hans Egedes kirke er der højmesse hver søndag eftermiddag kl. 17, og præsterne arrangerer børnegudstjenester for hele familien.

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK