Lysskilt efterlyses!

niels otto 1120Lysskiltet ved Nordhavn metrostation forsvandt pludseligt i februar måned. Kunstneren bag skiltet søger hjælp:

Kunstner Niels Otto er manden bag det flotte lysskilt ved Nordhavn metrostation, som blev sat op i september 2020. Nu er det væk. Det blev fjernet af ukendte personer i februar.

"Hegnet, det hang på, var væltet i blæst. For at lave skiltet var det nødvendigt at skrue det løs fra hegnet, og lige netop den ene nat, hvor skiltet stod for sig selv, blev det stjålet af ukendte gerningsfolk," fortæller Niels Otto.

Siden februar har skiltet været eftersøgt, men  foreløbig uden held. Niels Otto er glad for alle de positive tilbagemeldinger han har fået fra beboere i Nordhavn, og håber stadig at skiltet kan findes.

Ellers vil han evt. starte en indsamling. Det vil koste i omegnen af 63.000 kroner at få et nyt skilt op.

Har du oplysninger om skiltet eller vil du hjælpe med at få det genopstillet, så kontakt Niels Otto her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LÆS OGSÅ: Lysende kunst ved metroen

DEBAT:

  • Nervepirrende støj fra metroen

    henrik saleeKære Metro, Stort tillykke med 1 års fødselsdagen, du blev nok født lidt for tidlig i forhold til dit kald, der køres alt for meget med tomme vogne, både om dagen, i aften- nattetimerne og her i påsken var det helt vildt med forgæves afgange.

  • Musik på Sandkaj og Konditaget

    richard sandmandI Nordhavn Avis har I skrevet om musik på Sandkaj. I har nævnt, at det drejer sig om at få brugerne til at dæmpe musikken. Det er en misforståelse.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK