Mand døde i drukneulykke ved Sandkaj

sandkaj 21 11 2021 0084Genrefoto. Personen på billedet har ingen relation til historien.Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab blev 30. september kl. 10.34 kaldt ud til Sandkaj, hvor der var blevet slået alarm, da en mand ikke var kommet op af vandet igen.

sandkaj, politi

Kæmpebatteriet i Lüders skal sikre strøm til elbilerne

batteri lueders abbBatteriet i stueetagen i P-hus Lüders kan forsyne 60 husstande med strøm. Foto. ABBSiden 2017 har der ligget et kæmpestort batteri i bunden af P-hus Lüders. Nu skal de mange kilowatt bruges til at sikre, at der er frisk strøm til elbilerne. Også i de perioder hvor elnettet er ekstra belastet.

Ny belysning på vej til Orientkaj Plads

orientkaj metroplads lysdesign upsc8. november afprøves en ny kunstnerisk belysning på pladsen ved Orientkaj metrostation, og beboerne kan give deres besyv med. Lysdesignet er inspireret af Nordhavns historie og skal skabe atmosfære og tryghed. 

Planer om ny havneskole

havneskole 0093På Skolen i Sydhavn, der ligger på Teglholmen lige ned til havnebassinet, er de også i gang med projektundervisning i havnes biodiversitet. Hér bygger elever fra 3.-6. klassetrin deres egne fiskebørnehaver, som fyldes med bl.a. muslingeskaller. (By&Havn)By & Havn og Københavns Kommune har planer om at etablere en havneskole, hvor børn kan blive gode til sikker adfærd i havnen - og samtidig lære om biodiversitet og bæredygtighed.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK