Stjal ur til 100.000 kr. på Fortkaj - nu er begge tyve anholdt

blaa blink politi I september måned 2021 fik en 52-årig mand stjålet sit armbåndsur da han kl. 04.21 var på vej hjem fra en fetlig aften ved Fortkaj i Nordhavn. 

Gerningsmanden var en tilsyneladende feststemt 20-årig mand, som ville hilse og danse og tog fat i den 52-åriges hænder. På den måde fik fravristet uret fra mandens håndled. Imens holdt en 18-årig medgerningsmand vagt.

Den 20-årige 'dansetyv' blev sidste år anholdt og har fået en dom på seks måneders fængsel, udvisning og seks års indrejseforbud.

Nu mener politiet at de også har fundet den 18-årige hjælper. Han blev anholdt i fredags anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi.  Den 18-årige blev fremstillet i grundlovsforhør i weekenden og er varetægtsfængslet i 27 dage.

Politiet oplyser at man også sigtet en 26-årig mand for gaderøverier begået 31. juli 2021 på Gammel Mønt og 1. august 2021 på Kongens Nytorv.

”Jeg er godt tilfreds med, at vi de seneste dage har fået anholdt og varetægtsfængslet et par formodede gerningsmænd bag nogle af de tricktyverier, som vi så sidste sommer i København. Efterforskningen af sagerne fortsætter, og som en del af det arbejde undersøger vi bl.a., om de to formodede gerningsmænd kan sættes i forbindelse med andre lignende sager,” siger leder af tyverigruppen i Københavns Politi, Daniel Navntoft.

 

politi

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK