Nyt site med aktuel information om veje og anlæg

sundkrogsgade omlaegning 67Der er så mange vej- og anlægs-projekter i Nordhavn, at trafik og parkering løbende skal omlægges. Ny hjemmeside giver adgang til skrivebordene i By & Havns anlægsafdeling. 

Der er fuld gang i udviklingen af Nordhavn, hvor byggeprojekter i alle størrelser udfolder sig side om side – lige fra opførsel af nye bygninger, renovering af gamle pakhuse til etablering af kanaler, fortove og rørføringer. 

Det betyder, at fremkommeligheden hyppigt ændrer sig, og det kan have en indvirkning på hverdagen i Nordhavn for beboere, erhverv og besøgende.

By & Havn har taget konsekvensen og fremover bliver alle arbejdsdokumenter, der danner overblik over anlægsprojekterne i Nordhavn, lagt ud på By & Havns hjemmeside byoghavn.dk/nordhavn/trafik-og-anlaegsarbejde/, så alle kan følge med i omlægninger og status på bygge- og anlægsprojekter i realtid. Der vil være kort over anlægsarbejder i både  Indre Nordhavn og på Sundmolen. Man kan også skrive sig op til at notifikationer fra siden, så snart der er nyt.

Åbner skrivebordene
"Vi har fået mange spørgsmål om trafik, tidsplaner og byggepladser, og der er også fuld gang i udviklingen af Nordhavn. Derfor har vi besluttet at åbne skrivebordene op for de interesserede, og lægge vores interne arbejdsdokumenter ud, som vi selv bruger til at have overblikket," siger Ingvar Sejr Hansen, udviklings- og salgsdirektør i By & Havn.

Trafikpres fra krydstogtgæster
Siden vil også have  oversigt over hvilke dage, der er mange krydstogtanløb på Oceankaj. 

Indtil Nordhavnstunnelen er klar til brug forventeligt i 2027 er Sundkrogsgade den eneste hovedfærdselsåre igennem Nordhavn. Så når der hen over sommeren ankommer krydstogtskibe med mange tusinde gæster, øger det presset på trafikken i Nordhavn. Oversigten over ankomsterne leveres af Copenhagen Malmö Port (CMP).

Omlagt Sundkrogsgade
By & Havn er samtidig ved at optimere lyskrydsene på Sundkrogsgade. De dage, der er krydstogtanløb, justeres trafikreguleringen automatisk, så den tager højde for den øgede trafikmængde. 

Desuden er Sundkrogsgade mellem Kalkbrænderihavnsgade og Istanbulgade. Og fra midten af maj og året ud vil Sundkrogsgade få et nyt forløb for at gøre plads til bygge- og anlægsopgaverne på Svanemølleholmen. Det vil være med til at øge sikkerheden og trafik-flowet igennem Nordhavn. 

Se det nyeste kort over anlægsarbejder herunder:

vejarbejder nordhavn maj 2022

 

byggeri, sundkrogsgade, by&havn

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK