To kontorhuse kørt på hjul til Kattegatvej

thestack flytning theeye CDet er flyttetid på ydre Nordhavn. Forleden blev de to store kontorpavilloner THESTACK flyttet 1,5 kilometer fra Skudehavnsvej til Kattegatvej.

Flytningen foregik 27.-29. juni ved en større operation foretaget af  kran- og transportfimaet Johannesen A/S i samarbejde med svenske JINERT AB, som har erfaring med at flytte bl.a. huse og andre enorme emner. 

THESTACK I+II er to 3-etagers kontorpavilloner ejet af UNIONKUL A/S på Skudehavnsvej 1.  Men THESTACK'S stod i vejen for byggeriet af Nordhavnstunnelen, og skulle forleden flyttes til en ny placering - 1,5 kilometer længere ud på Nordhavn, på en ledig grund ved siden af Fiskehallen Tvilling.

Det var ikke nødvendigt at tømme bygningerne før flytning, alle møbler og indbo blev stående i husene under flytningen. THESTACK husene blev 'en ad gangen ved at løfte dem op med stærke donkrafte, og køre en stor specialbygget stålramme ind under huset på en kæmpetrailer med 148 hjul.

Den store selvkørende trailer satte sig i bevægelse og transporterede husene via Skudehavnsvej/Færgehavnsvej/Baltikavej til deres nye placering på Kattegatvej 71.

Se en video fra flytningen herunder. Den er produceret af The-Eye videoproduktion:

 

kattegatvej, unionkul, thestack

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK