Møde om skraldesug på Sundmolen

  • Redaktionen
  • Nordhavn

skraldesug web sundmolenFoto: By & HavnNu er skraldesuget på Sundmolen oppe at køre igen. 4. oktober er der informationsmøde.

Nordhavn har fået en ny forening; FCAN (Foreningen Centralt Affaldssug Nordhavn). Foreningen har i samarbejde med By & Havn og firmaet ENVAC i et par år arbejdet på at få skraldesuget på Sundmolen til at fungere - efter mange begyndervanskeligheder.

Skraldesuget er nu genetableret af ENVAC, og derfor inviterer By & Havn til informationsmøde deltagelse af FCAN og ENVAC. På mødet vil ENVAC fortælle, hvordan skraldesuget fungerer, og man kan få svar på spørgsmål om alt fra opdeling i affaldsfraktioner til de tekniske løsninger på det centrale anlæg og i boligejendommene. Mødet foregår 4. oktober 2022 kl. 16-17 i Pakhus 53 ved siden af Gubi. Adressen er Orientkaj 24.

Da skraldesuget igen er i drift, har Københavns Kommune oplyst, at de store affaldsbeholdere i gadeplan, som er blevet brugt til husholdningsaffald, bliver fjernet senere på efteråret, men i en overgangsperiode vil de blive stående i området.

affald, sundmolen

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK