madeye edouard gilles wugHar det bare været en af de dage? Eller har du fortjent lidt ekstra forkælelse? Eller er det noget, der skal fejres? Tømmermænd eller regnvejr? Der kan være mange grunde til, at du ikke selv har lyst til at stå ved kødgryderne i dag. 

partner na moebelkompagniet 28 05 2021Intet er mere hyggeligt end at have gæster på besøg i dit hjem. Her er der rig mulighed for at få snakket og hygget sig til langt ud på natten. Dog er der mennesker som vælger ikke at invitere folk hjem, fordi de ikke er tilfredse med hvordan de selv bor.

partner na sanzi beauty 19 05 2021Mange af os glemmer at passe på vores hud, selvom den dagligt bliver udsat for make-up, snavsede fingre og UV-lys fra solen. Hvis du gerne vil have, at din hud forbliver flot og glødende, så er det vigtigt, at du gør dit for at passe og pleje den, som den fortjener. Her får du 3 gode råd til, hvordan du kan gøre.

partner na validahealth 16 05 2021For mange er det allerede en meget naturlig del af hverdagen at lade sig teste for Corona. Det er derfor noget, der ugentligt lægges ind i ens planer, således at det sikres, at man kan møde op på studie, job eller andet med ro i sindet og vide sig sikker på, at man ikke kan fører en smitte videre.

partner nor bygoghus 27 04 2021Begynder det at knibe med pladsen i dit hjem? Så kan du overveje at få bygget en kælder. Det kan også være, du har en kælder i forvejen, men langt de færreste tænker over, at det er muligt at udvide kælderen. I denne guide kan du blive klogere på, hvad det kræver at bygge en fuldt anvendelig kælderetage.

partner nord aag world 26 04 2021De fleste af os bruger mange af vores vågne timer på vores arbejde, og dette kan være hårdt både fysisk og psykisk. Uanset om du har et arbejder på lager, i industrien, i fødevareindustrien eller et helt tredje sted, foregår en stor del af din arbejdsdag nok stående.

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK