Få bilen synet og sørg for at den virker, som den skal

sponsor no fdm 26 01 2023Der er mange, som skipper at find synshal og få deres bil synet. Det kan for eksempel være pengene ikke er til det. Det kan også være fordi, de er nervøse for, at deres bil ikke går igennem syn, eller fordi de ikke tænker, der er nogen grund til at få et synstjek.

Hvad er sundhed for dig?

sponsor no helsegrossisten 28 12 2022Har du nogle gange prøvet at spørge dig selv om, hvad sundhed er for dig? Hvad betyder sundhed for dig? Der er ikke noget facit, og der findes lige så mange forskellige svar, som der findes mennesker. For nogle handler sundhed om, at man får gået en god tur hver eneste dag. For andre handler det om at bruge tid i selskab med mennesker, man godt kan lide.

Smart belysning kan løse problem ved havnen

Nordhavnen mangler belysningHavnen er noget de fleste finder både flot og stor glæde i. Her kan man nyde en flot udsigt udover vandet og både, tage en dejlig gåtur eller cykeltur. Det bliver anvendt til forskellige vandaktiviteter og meget mere. Det er noget de fleste finder attraktivt for området.

 

Spar penge på din næste varmeregning 

sponsor na kinnan 16 11 2022Mange mennesker går op i miljøet og vil gerne være med til at gøre en lille indsats. Der kommer hele tiden nye tiltag til, hvordan man kan blive mere grøn, samtidig er det også rart, hvis man kan spare penge ved at blive mere grøn.

Er du på jagt efter et spisebord i træ?

sponsor no manipine 04 05 2022Adskillige mennesker benytter deres spisebord hver eneste dag. Det er oftest dér, familien samles, hvorfor det er væsentligt at finde et bord, som du – udover at finde praktisk – ligeledes synes er flot og præsentabelt. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK