partner nor bygoghus 27 04 2021Begynder det at knibe med pladsen i dit hjem? Så kan du overveje at få bygget en kælder. Det kan også være, du har en kælder i forvejen, men langt de færreste tænker over, at det er muligt at udvide kælderen. I denne guide kan du blive klogere på, hvad det kræver at bygge en fuldt anvendelig kælderetage.

partner nord aag world 26 04 2021De fleste af os bruger mange af vores vågne timer på vores arbejde, og dette kan være hårdt både fysisk og psykisk. Uanset om du har et arbejder på lager, i industrien, i fødevareindustrien eller et helt tredje sted, foregår en stor del af din arbejdsdag nok stående.

partner no apopro 29 03 2021Der er i dag flere, der benytter sig af et middel som klorhexidin. Her er der nemlig tale om et desinficerende middel, der anvendes forskellige steder på huden og i munden. Det har nemlig en kraftig antibakteriel effekt, og det betyder, at det dræber de bakterier, der måtte være på stedet lige såvel, som det hæmmer deres vækst.

partner nordhavn johannesfog 11 03 2021Snart starter grillsæsonen, og det bringer for mange mennesker rigtig mange gode minder frem. Minder om lune aftener, om god stemning, god mad og omgivet af sine allernærmeste.

partner nord azets 23 02 2021Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde frem til en god medarbejder, som du gerne vil have til at besætte en stilling, du lige nu har ledig. Og det er også noget, der gælder, selv om du måske på daglig basis modtager jobansøgninger og CV’er fra folk, der er interesserede i den stilling, som du har slået op. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK