Spar penge på din næste varmeregning 

sponsor na kinnan 16 11 2022Mange mennesker går op i miljøet og vil gerne være med til at gøre en lille indsats. Der kommer hele tiden nye tiltag til, hvordan man kan blive mere grøn, samtidig er det også rart, hvis man kan spare penge ved at blive mere grøn.

Er du på jagt efter et spisebord i træ?

sponsor no manipine 04 05 2022Adskillige mennesker benytter deres spisebord hver eneste dag. Det er oftest dér, familien samles, hvorfor det er væsentligt at finde et bord, som du – udover at finde praktisk – ligeledes synes er flot og præsentabelt. 

Driver du et landbrug?

sponsor no agrinord 03 05 2022 pexels anton atanasov 221016Driver du dit eget landbrug? Og synes du, at det somme tider kan være en stor mundfuld at stå med det helt alene? At være landmand kan kræve stor erfaring inden for diverse områder – herunder jura, produktion, økonomi og meget andet. 

Tips: Gå foråret i møde med et friskere hjem

sponsor no simplyorganized 28 04 2022Hvordan kan du gå foråret i møde? Tja, altså du kan tage på lange gåture gennem de danske skove, hvor de løvfældende træer ånder nyt liv for øjnene af dig. Og du kan tage på smutture til de danske ferie- og blomsterparker. Men hvad kan du gøre i hjemmet for at byde foråret velkommen?

Gode råd til løn i din virksomhed 

sponsor no azets 22 04 2022Der er mange ting, der er vigtige i din virksomhed, og en af dem er uden tvivl den løn, som skal gives til dine ansatte. Dette er noget, som der er vigtigt, at der er helt styr på, og det er ikke altid en helt nem opgave. Læs videre her for at finde gode råd til lønnen i din virksomhed. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK