Find inspiration til vinreolen

nordhavn avis.dk wineman.dk 25 10 2021Kunne du godt tænke dig at lære vin lidt bedre at kende? De fleste kender sig selv – om du foretrækker rød eller hvid, tør eller ej, eller om du egentlig helst vil have noget, der bobler lidt og kalder på sommeraftener.

Til gengæld er det langtfra alle, der kender alt for meget mere til vinens nuancer eller hvordan den skal opbevares helt perfekt. Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste og få en rigtig god oplevelse, så kunne du for eksempel melde dig til en aften med vinsmagning. Her vil en sommelier stå for at fortælle om de enkelte vine og introducere jer til de forskellige delelementer af dem. 

Hvis du finder noget, du godt kunne lide eller en stil, du gerne vil gå efter, er det på tide at tjekke op på, hvor du kan få den. Men det er ikke det eneste. En rigtig vinkender vil naturligvis også gerne have, at vinen opbevares korrekt. Det kan handle om, at du investerer i et vinkøleskab – så er det ikke nødvendigt at grave ud til en vinkælder! Det kan du blandt andet finde ved Wineman – læs mere om Wineman her.

Dyk ned i forskellige smage

Selvom du måske har en favorit, du altid har tyet til, når du har købt vin, så er der intet galt i at smage nyt. En måde, hvorpå mange finder nye favoritter, er, når man får vin i gave og smager den til en middag senere hen. Her vil det altså være andre mennesker, der har valgt vinen for dig, og det kan måske tvinge dig lidt ud af komfortzonen, så du smager noget, du ellers ikke kender til – og måske du bliver positivt overrasket, hvem ved?

Det er altid en oplevelse at få vin, og med den rette vin kan du gøre dit aftensmåltid eller frokostmiddag endnu bedre. Det handler om at eksperimentere!

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK