Find dine julegaver på tilbud til Black Friday

visibility nor blackfriday 18 12 21November måned er over os, og forberedelserne til jul kan allerede ses i butikkernes vinduer, når du er ude at handle. Det er godt at være i god tid, for så undgår du julestress og kan fokusere på hyggen.

Derfor kan det være en god idé at få familiens ønskelister allerede nu, da Black Friday er lige om hjørnet. 

Julegaver kan være en dyr post for mange, og når året slutter, kan de røde tal vise sig at koste dyrt, når de store regninger falder i januar måned. Juleønsker er der heldigvis nok af, og hvis børnene fx ønsker sig en tablet, så de kan spille Minecraft, og svigermor sukker efter en ny mobiltelefon, kan Black Friday være et godt tidspunkt at kigge efter julegaver – her er der nemlig en del penge at spare, når der er Black Friday-udsalg i butikkerne.

Derfor er Black Friday en succes i Danmark

Man kunne undre sig over, hvorfor vi har ”Black Friday” i Danmark, når det er en amerikansk tradition. Ligesom Valentinsdag og Halloween har vi danskere modtaget Black Friday med åbne arme – og ligeså har butikkerne. Der er intet, der slår en god handel, specielt ikke når ”julen varer længe og koster mange penge”. Black Friday-julegaver er derfor blevet en kæmpe succes, da tilbuddene ligger før julen modsat januarudsalg. Januarudsalg kan for mange virke, som om butikkerne har ”snydt” kunderne op til jul, da julegaverne efterfølgende koster meget mindre i januar, end de gjorde i december.

Black Friday-tilbud versus almindelige tilbud

Det er nogle ganske særlige tilbud, der kommer til Black Friday, hvor der kan spares store beløb på udvalgte varer. Du kan i enkelte butikker få et forspring på tilbuddene eller få løbende opdateringer om penge, du kan spare, ved at skrive dig op på butikkernes interesselister. På denne måde kan du nemt og hurtigt orientere dig om de produkter, der står på familiens ønskelister.

Det kan være svært at gennemskue, hvilke Black Friday-tilbud der er større end de almindelige tilbud, som kan findes resten af året. Der er ligeledes forskellige holdninger til, om der reelt er noget at spare til Black Friday, da procentrabatterne kan vise sig ikke at være en fordelagtig besparelse alligevel. Dog kan det konkluderes, at butikkerne oftest har en masse produkter og varer, de skal have af vejen, da der skal gøres plads til nye ved årsskiftet. Butikkerne er i så fald interesserede i at få varerne ud af butikken, og de ved, at Black Friday er tidspunktet for ekstra gode rabatter. 

Find dine julegaver online til Black Friday 2021

Der er en del butikker, der har Black Friday tilbud i både butikker og på deres webshop. Hvis du ikke har tid eller lyst til at ose hen ad strøget til Black Friday, kan du klare din julegaveshopping hjemme fra sofaen med din computer, tablet eller mobiltelefon. På denne måde undgår du menneskemylderet og eventuelle stressfaktorer, der oftest forbindes med både Black Friday-shopping og juleindkøb. På denne måde undgår du også kø ved kassen, og du slipper for at slæbe julegaverne hjem – de bliver leveret til døren. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK