Hjælp til regnskab? Læs alt om avance og hvorfor det er vigtigt

sponsor nordhavn dinero.dk 28 02 2022Som virksomhed er det vigtigt, at du er i stand til at tjene penge. Det er grundlaget for enhver virksomhed, at der komme flere penge i kassen, end der ryger ud.

Det lyder forholdsvis simpelt, men det kan ikke desto mindre hurtigt blive uoverskueligt i en moderne virksomhedsstruktur, hvor der er et væld af forskellige kilder til udgifter og indtægter.

Derfor er det vigtigt at holde godt styr på både udgifter og indtægter, så du altid kan svare på, om virksomheden tjener penge eller ej. 

I den forbindelse er det vigtigt at kende til begrebet avance. Avance dækker kort sagt over det, din virksomhed tjener. Det kan enten være på produkter, services, ydelser eller en kombination af de tre. For at få en positiv avance, skal du således have lavere omkostninger end indtjening, og det er netop forholdet mellem de to, som er helt afgørende for din virksomhed. 

Avance kaldes også for fortjeneste, men lige meget hvad du kalder, skal du altid regne den ud. Du kan regne fortjeneste ud i kroner, eller du kan få hjælp til at udregne fortjeneste i procent for at få et bedre overblik over forholdet mellem omkostninger og indtægt. 

Få styr på tallene med et regnskabsprogram 

Der er mange ting, der skal være styr på, når det kommer til regnskab i en virksomhed. Det kan være svært at overskue, hvilket især gælder for dig, der ikke har så stor erfaring eller indsigt i regnskabsarbejdet. 

Men du kan heldigvis få hjælp til alle tallene uden at bruge penge på en dyr revisor. Dinero er et regnskabsprogram, som kan hjælpe dig med at udregne avance og meget mere. 

Med Dinero bliver det nemt at holde styr på tallene, mens du på samme tid kan skrue ned for den arbejdsmængde, der er forbundet med at lave regnskab. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK