Sådan tager du dig godt af dine negle - og undgår svamp

sponsor nordhavn apopro 30 03 2022Der er mange, der går op i at have flotte negle. Det er også forståeligt. Dermed kan det også være meget irriterende, hvis man pludselig skal døje med sådan noget som neglesvamp. Det kan nemlig hurtigt skrue ned for udseendet af dine negle. 

Hvis du således ønsker at undgå dette, så gælder det om at tage dig godt af dine negle. Dette får du gode tips til i denne tekst. 

Husk den hurtige behandling af neglesvamp

Det er meget smart, at du hurtigt handler på de første symptomer på neglesvamp. På den måde sørger du for, at du bedre kan undgå, at neglesvampen forværres. Og det er der ingen, der ønsker, skal ske. 

Det er således en god ide, at du besøger apoteket for at få fat i den rette medicin, så du nemt og hurtigt kan behandle denne svamp. Hvis du desuden er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du altid spørge de professionelle medarbejdere. Dette kan du endda gøre anonymt online. 

Husk den gode fodhygiejne

Hvis du gerne fuldstændig vil undgå at få neglesvamp, så er det vigtigt, at du gør noget forebyggende. Det indebærer blandt andet, at du skal have god fodhygiejne. Det kan handle om, at du skal vaske fødder, tæer og negle grundigt. 

Når du desuden er færdig med at vaske fødderne, så er det smart, at du sørger for, at fødderne er helt tørre. Du skal således også tørre mellem dine tæer, hvilket er noget, som mange kan glemme. 

Vær opmærksom på fodtøjet

Det rette fodtøj kan også have en indflydelse på, hvordan dine fødder kommer til at have det. For eksempel kan du købe behageligt fodtøj, som ikke giver dine fødder vabler. Du kan også købe nogle sokker, som lader dine fødder trække vejret, så de ikke kommer til at svede for meget. 

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK